Σάββατο 18 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ
«Λαβές» αντίδρασης

Σαφής αιχμές κατά την Ελληνικής Ομοσπονδίας ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ εμπεριέχει ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αθλητικός Σύλλογος. Διαμαρτύρεται για την επιλογή ως τόπου διεξαγωγής των εκτάκτων Γενικών Συνελεύσεων των πλέον απομακρυσμένων γεωγραφικών πόλεων της ελληνικής επικράτειας αλλά και άλλων επιλογών της διοίκησης. Μεταξύ άλλων αναφέρετε: «Με αφορμή την έκτακτη ΓΣ που έγινε στην Κέρκυρα, το σωματείο μας διαμαρτύρεται, αφ' ενός μεν, διότι ενημερώθηκε αργά, αφ' ετέρου δε, διότι πληροφορούμαστε ότι αρκετά είναι τα σωματεία τα οποία δεν ενημερώθηκαν εγκαίρως.

Διερωτόμαστε λοιπόν γιατί δεν περιμένατε λίγους μήνες ως τη ημερομηνία διεξαγωγής της τακτικής ΓΣ ώστε να συμπεριληφθούν στην ημερήσια διάταξη όλα τα τρέχοντα θέματα. Ετσι και τα διπλά έξοδα θα αποφεύγονταν, αλλά και θα επιτυγχάνεται η λήψη αποφάσεων με διαφανέστερες διαδικασίες και υγιέστερες προϋποθέσεις. Εμείς αντιδρούμε κάθετα στο φαινόμενο ποδοσφαιροποίησης του ΤΑΕ ΚΒΟ ΤΟ και σας ενημερώνουμε ότι δε θα ανεχθούμε την απόπειρά σας να μετατρέψετε τον χώρο σε προσωπικό σας "μαγαζί".

Ευελπιστούμε ότι θα κατορθώσουμε να επιτύχουμε και αποτελεσματικότερη λειτουργία των θεσμών πέρα και πάνω από τη σφαίρα των οιωνδήποτε προσωπικών φιλόδοξων και υποθαλπόμενων συμφερόντων». Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Αν μη τι άλλο, θα έχουμε εκπληρώσει τις επιταγές της συνειδήσεώς μας, η οποία μας καλεί να μη σιγήσουμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ