Τρίτη 22 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προσφορές για το Μνημείο

Ο Μακρονησιώτης αγωνιστής της ΕΑ Ηλίας Αναστασίου προσφέρει το ποσό των 50 ευρώ για το μνημείο του ΔΣΕ στη Φλώρινα και 80 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος.

***

Ο Μιλτιάδης Σαρβάνης προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ μέσω ΚΟ Εορδαίας στη μνήμη του αδελφού του ΚΛΟΥΜΟΥ, αξιωματικού του ΔΣΕ που έπεσε το 1949 στο Μπέλες, του αδελφού του ΚΩΣΤΑ, διμοιρίτη του ΔΣΕ, που έπεσε το 1949 στο Γράμμο, και του ξαδέρφου του ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΡΒΑΝΗ που έπεσε στη μάχη της Φλώρινας.

***

Στη μνήμη του αδερφού μου ΛΕΥΤΕΡΗ ΝΟΜΟΥΧΤΣΗ, από την Κοτρωνιά Σουφλίου Εβρου, μαχητή του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε στις 17/12/1946, έξω από τη Δαδιά, προσφέρω 300 ευρώ για την ανέγερση του μνημείου των πεσόντων του ΔΣΕ στη Φλώρινα.

***

Φίλοι και οπαδοί του ΚΚΕ από το Περιστέρι προσφέρουν στο Κόμμα, 300 ευρώ για την ανέγερση του μνημείου της Φλώρινας.

***

Ο Ι. Π. προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ, και για το Μνημείο της Φλώρινας 50 ευρώ, μέσω ΚΟ Κουκακίου - Πλάκας.

***

Ο Νίκος Μπουζαρέλος, ανάπηρος της Εθνικής Αντίστασης, προσφέρει 100 ευρώ, μέσω ΚΟ Αγ. Παρασκευής του ΚΚΕ, για το μνημείο του ΔΣΕ στη Φλώρινα, στη μνήμη του ΒΑΣΙΛΗ ΠΡΙΟΒΟΛΟΥ του Παύλου και της Ελένης.

Ο Βασίλης Πριόβολος ήταν ασυρματιστής του ΔΣΕ. Είχε φύγει για το Μπούλκες με το ψευδώνυμο Σωκράτης. Οποιος γνωρίζει κάτι σχετικά παρακαλείται να τηλεφωνήσει στο τηλ. 210.6009.378.

***

Για την ανέγερση του Μνημείου του ΔΣΕ στη Φλώρινα ο Κώστας Κερμανίδης προσφέρει 80 ευρώ και 20 ευρώ ο Ανανιάδης Γιώργος (στη μνήμη του πατέρα του).

***

Στη μνήμη των σ. ΝΙΚΟΥ ΠΑΣΠΑΤΗ και ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, τα παιδιά τους προσφέρουν στο ΚΚΕ 50 ευρώ, μέσω ΝΕ Αρκαδίας, για την ανέγερση του Μνημείου των πεσόντων μαχητών του ΔΣΕ στη Φλώρινα.

***

Αντιστασιακοί φίλοι της ΠΕΑΕΑ Καματερού συγκέντρωσαν τη μέρα της εκδήλωσης στο Γοργοπόταμο και πρόσφεραν στην ΚΟ Καματερού του ΚΚΕ το ποσό των 40 ευρώ, για το Μνημείο του ΔΣΕ στη Φλώρινα.

***

Στη μνήμη του αξέχαστου φίλου και συντρόφου μου ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΕΛΑ, μέλους του ΚΚΕ και αξιωματικού του ΔΣΕ, από το χωριό Μέγαρο Γρεβενών, που πέθανε στην Πολωνία στον παιδικό σταθμό Πολίτσε, προσφέρω 150 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πτολεμαΐδας για την ανέγερση του Μνημείου στη Φλώρινα.

Ανδρέας Μπίτιος

***

Ο παλαίμαχος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης Τομαράς Βασίλης, από το Βασιλίτσι Μεσσηνίας, ο οποίος βρίσκεται, λόγω προχωρημένης ηλικίας και προβλημάτων υγείας, κλινήρης για αρκετό χρονικό διάστημα, προσφέρει 30 ευρώ για το Μνημείο στη Φλώρινα και καλεί όλους τους επιζώντες αντιστασιακούς καθώς και τους απογόνους να συνεχίσουν τον αγώνα για την πραγμάτωση των ιδανικών της Αντίστασης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ