Κυριακή 26 Νοέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Εις υγείαν

Τελειώνει ο μήνας. Σήμερα τα κέφια μας πάλι δεν είναι σπουδαία, ο χρόνος έχει ένα μήνα στη διάθεσή του για να μας αφήσει... χρόνους και εμείς χωρίς να το πολυκαταλάβουμε μπαίνουμε σιγά σιγά στη λογική του απολογισμού. Τι τους κάναμε όλους αυτούς τους ένδεκα μήνες που πέρασαν; Τους ξοδέψαμε άραγε όπως έπρεπε ή απλώς τους σπαταλήσαμε χωρίς να θυμόμαστε πού και πώς. Για να διώξουμε αυτές τις σκέψεις θα επιδοθούμε στη συνήθεια μας. Ενα Κοκτέιλ κάθε Κυριακή τη θλίψη κάνει πέρα.... Ομως, να είναι και κάπως δυνατό μας πρέπει.

Τζαζ: 2/3 Ουίσκι Αμερικανικό, 1/3 Απρικοτ Μπράντι. Ρίχνουμε τα υλικά στο σέικερ και τα χτυπάμε καλά. Βάζουμε και ανάλογη μουσική, τζαζ εννοείται, και ξαφνικά όλα τα έχουμε κάνει σωστά....

Ζούγκλα: 1/3 τεκίλα, 1/3 βερμούτ, 1/3 Τσέρι. Βάζουμε τα ποτά στο σέικερ και τα χτυπάμε καλά. Από τη ζούγκλα της ασφάλτου, της ηχορύπανσης, της αναίδειας, της αναισθησίας, των κακών τρόπων και της αδιαφορίας μεταφερόμαστε στην επικίνδυνη άγρια καθαρή ζούγκλα. Αντί για ανθρωπόμορφα όντα συναγελαζόμαστε με λιοντάρια, τίγρεις, και λεοπαρδάλεις. Η ζωή θέλει φαντασία. Αλλιώς δε βγαίνει παρά μόνο η ψυχή μας.... Εις υγείαν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ