Τρίτη 29 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΓΕΝΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ»
Γιορτή του ΠΑΜΕ με τους εργάτες

Εκδήλωση διοργανώνουν σήμερα το μεσημέρι οι ταξικές δυνάμεις, μέσα στο εργοστάσιο

Από προηγούμενη παρέμβαση του ΠΑΜΕ στη «Γενική Ανακύκλωση»
Από προηγούμενη παρέμβαση του ΠΑΜΕ στη «Γενική Ανακύκλωση»
Μήνυμα αγωνιστικής αισιοδοξίας και διεθνιστικής αλληλεγγύης στέλνει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο, αντιπροσωπεία του οποίου σήμερα θα επισκεφτεί τη «Γενική Ανακύκλωση» στον Ασπρόπυργο και μαζί με τους μετανάστες που δουλεύουν στο εργοστάσιο θα διοργανώσει εορταστική εκδήλωση.

«Ο κοινός αγώνας Ελλήνων και ξένων εργατών για την κατάργηση της εκμετάλλευσης είναι υποχρέωσή μας», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ, καταγγέλλοντας την υποκρισία της κυβέρνησης για την υποτιθέμενη ευαισθησία της απέναντι στα μεγάλα προβλήματα των μεταναστών. «Οσους πανηγυρικούς και αν βγάλει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για τη δήθεν ευαισθησία της στα προβλήματα των μεταναστών δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια» υπογραμμίζει.

«Ο πρωθυπουργός μίλησε για ασφάλεια, δικαιοσύνη και ανθρωπιά. Είναι φανερό ότι υποκρίνεται και κοροϊδεύει τους εργαζόμενους. Οι έννοιες αυτές δεν μπορούν να συνυπάρξουν με την ανεργία, την τρομοκρατία, τους εξευτελισμούς εις βάρος των μεταναστών, τις απάνθρωπες συνθήκες κράτησης, τις απελάσεις, τις παραβιάσεις δικαιωμάτων», σημειώνει. «Δε μπορούν να συνυπάρξουν με την προσπάθεια φίμωσης και επίθεσης στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Με τις απολύσεις όσων τολμούν να σηκώσουν το ανάστημά τους και να διεκδικήσουν τα στοιχειώδη δικαιώματά τους» επισημαίνει και μεταξύ άλλων καταλήγει:

«Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τη νομιμοποίηση όλων των μεταναστών που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, για τη χορήγηση ασύλου στα θύματα των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων και των πολιτικών διώξεων, για να αποκτούν πλήρη δικαιώματα οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, να τους χορηγούνται ταξιδιωτικά έγγραφα για να μεταβούν στις χώρες της επιλογής τους. Το ΠΑΜΕ και τα ταξικά συνδικάτα θα συνεχίσουν να παίρνουν πρωτοβουλίες για τη στήριξη των μεταναστών και προσφύγων καθώς και την προσπάθεια ένταξής τους στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της χώρας μας».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ