Τετάρτη 30 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
Οικονομική εξόρμηση Δεκέμβρης 2009 - Γενάρης 2010
ΝΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πείσμα και μαχητικότητα για την επίτευξη του στόχου

Στο 63,57% το ποσοστό κάλυψης του πλάνου στο τέλος του πρώτου μήνα

Με αισιοδοξία συνεχίζουν τη μάχη για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ, τα μέλη, οι οπαδοί και οι φίλοι του Κόμματος στην Καστοριά, καθώς συναντάνε μεγάλη ανταπόκριση από τους ανθρώπους του μόχθου στους οποίους απευθύνονται καθημερινά. Ηδη η ΝΕ Καστοριάς του ΚΚΕ έχει φτάσει στο 63,57% του πλάνου της και βαδίζει προς την υπερκάλυψη.

Οπως τονίζει ο Γιώργος Tίγκας, Γραμματέας της ΝΕ Καστοριάς του ΚΚΕ, το ποσοστό κάλυψης του πλάνου είναι αποτέλεσμα του καλού σχεδιασμού που προηγήθηκε πριν ακόμη την έναρξη της οικονομικής εξόρμησης. «Μία βδομάδα πριν το ξεκίνημα της οικονομικής εξόρμησης, τονίζει, έγινε συγκεκριμένος καταμερισμός και σχεδιάστηκε η δουλειά σε όλες τις ΚΟΒ. Μοιράσαμε τα κουπόνια στο σύνολο των κομματικών μελών και σε πολλούς οπαδούς μας, ενώ ο έλεγχος γίνεται σε καθημερινή και εβδομαδιαία βάση από το Γραφείο της κάθε ΚΟΒ.

Απευθυνόμαστε και σε καινούριο κόσμο, σε εργαζόμενους που έχουμε ήδη γνωρίσει σε μια σειρά κινητοποιήσεις (STAGE κλπ.) καθώς από όλους υπάρχει η αναγνώριση της αγωνιστικής συνέπειας του Κόμματος σε ό,τι αφορά την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους. Αυτό το αυξημένο κύρος του Κόμματος μέσα στο λαό, βοηθά στο πλατύ άνοιγμα της οργάνωσής μας και στην προθυμία που δείχνουν οι άνθρωποι του μόχθου να συμβάλλουν από το υστέρημά τους στην επίτευξη του οικονομικού στόχου.

Ηδη έχει αποφασιστεί να ενταθούν τις επόμενες μέρες οι εξορμήσεις στα μαγαζιά και στις γειτονιές με πρώτη την εξόρμηση στα γουναράδικα της Καστοριάς και του Αργους Ορεστικού. Αισιοδοξούμε ότι με την επιτάχυνση των ρυθμών δουλειάς από κάθε μέλος και φίλο του Κόμματος, η ΝΕ Καστοριάς θα κατορθώσει να καλύψει 100% το πλάνο πριν ακόμη κλείσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Γενάρη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ