Κυριακή 3 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Στις 7, 8 και 9 Μάη του 2010 θα πραγματοποιηθεί το 10ο Συνέδριο της ΚΝΕ

Οι Θέσεις του Κεντρικού Συμβουλίου, για την εσωοργανωτική συζήτηση και το δημόσιο διάλογο, οι οποίες θα δημοσιευθούν το Σάββατο 9 Γενάρη, μαζί με τον «Οδηγητή»

Στις 7, 8 και 9 Μάη του 2010 θα πραγματοποιηθεί το 10ο Συνέδριο της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδας όπως ανακοινώνει το Κεντρικό Συμβούλιο της Οργάνωσης.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΚΣ της ΚΝΕ για την πραγματοποίηση του Συνεδρίου έχει ως εξής:

«Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας, προχωράει στο 10ο, τακτικό Συνέδριό της. Το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ σε συνεδρίασή του στις 20/12/09 αποφάσισε το 10ο Συνέδριο της Οργάνωσης να πραγματοποιηθεί στις 7 - 8 - 9 Μάη 2010, με σύνθημα "Ο κομμουνισμός είναι η νιότη του κόσμου. Η ΚΝΕ η Οργάνωση μας". Κατέληξε επίσης στις Θέσεις του Κεντρικού Συμβουλίου, για την εσωοργανωτική συζήτηση και το δημόσιο διάλογο, οι οποίες θα δημοσιευθούν το Σάββατο 9 Γενάρη, μαζί με τον "Οδηγητή".

Η ΚΝΕ βαδίζει προς το 10ο Συνέδριό της με επαναστατική αισιοδοξία. Η αισιοδοξία πηγάζει από τα θετικά βήματα που πραγματοποιήσαμε, και την ανοδική πορεία της Οργάνωσης μας στα χρόνια που μεσολάβησαν από το 9οΣυνέδριο. Στο διάστημα αυτό η ΚΝΕ ισχυροποιήθηκε, ωρίμασε ακόμη περισσότερο ιδεολογικά και πολιτικά, ενίσχυσε τα επαναστατικά - κομμουνιστικά χαρακτηριστικά της. Στο 10ο Συνέδριο βάζουμε στο επίκεντρο του προβληματισμού το πώς η ΚΝΕ θα ισχυροποιηθεί ακόμα περισσότερο, ώστε να μάχεται στο πλευρό του ΚΚΕ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, για την προσέλκυση της νεολαίας στην πάλη για το σοσιαλισμό - κομμουνισμό.

Το Κεντρικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ να μελετήσουν τις Θέσεις για το 10οΣυνέδριο και να πάρουν ενεργό μέρος στην προσυνεδριακή εσωοργανωτική διαδικασία και στο δημόσιο διάλογο. Οι Θέσεις του ΚΣ πρέπει να φτάσουν, με την ατομική και συλλογική δουλειά των μελών της ΚΝΕ, στους φίλους της Οργάνωσης μας, στους νέους και στις νέες, που βρέθηκαν μαζί μας στους αγώνες τα προηγούμενα χρόνια, να φτάσουν ευρύτερα στους χώρους νεολαίας. Η ΚΝΕ απευθύνεται στη νεολαία της χώρας μας και ειδικά στους νέους εργάτες και εργάτριες, στους νέους και στις νέες που ανήκουν στα φτωχά λαϊκά στρώματα. Επιθυμεί να συζητήσει μαζί τους, να ακούσει τις απόψεις τους, την κριτική και τις παρατηρήσεις τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ