Τρίτη 5 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Αστυνομικός με ... φαλτσέτα

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για απειλή, εξύβριση και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά 40χρονου αστυνομικού από το Αστυνομικό Τμήμα της Κορίνθου, ο οποίος απείλησε πολίτη με φαλτσέτα, σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου. Επίσης, από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας διατάχθηκε σε βάρος του αστυνομικού η διενέργεια ΕΔΕ.

Συγκεκριμένα, ο 40χρονος αστυνομικός, ενώ ήταν σε κανονική άδεια και χωρίς να κάνει χρήση της ιδιότητάς του, το απόγευμα του Σαββάτου στο Λουτράκι, φέρεται να διαπληκτίστηκε με πολίτη για μια διεκδικούμενη θέση στάθμευσης των αυτοκινήτων τους και, σύμφωνα με την καταγγελία του πολίτη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ο αστυνομικός τον εξύβρισε και τον απείλησε με φαλτσέτα.

Στη συνέχεια ο αστυνομικός εξαφανίστηκε και μετά από μια περίπου ώρα παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, όπου την ώρα που ενημέρωνε τον αξιωματικό υπηρεσίας για το περιστατικό, εμφανίστηκε ο πολίτης, ο οποίος τον αναγνώρισε και υπέβαλε σε βάρος του έγκληση για τις παραπάνω πράξεις.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ