Πέμπτη 21 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΚΡΗΤΗ
Μπλόκα σε Χανιά, Ηράκλειο, Λασίθι

Με συμβολικούς αποκλεισμούς της Εθνικής Οδού σε τέσσερα σημεία της Κρήτης και συγκεντρώσεις συνεχίστηκαν και χτες οι κινητοποιήσεις αγροτών και κτηνοτρόφων στο νησί.

Στα Χανιά οι παραγωγοί παραμένουν με τα αγροτικά τους αυτοκίνητα στην Εθνική Οδό Χανίων - Ρεθύμνου στο ύψος «Μεγάλα Χωράφια» δηλώνοντας αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αγώνα τους μαζί με τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της υπόλοιπης Ελλάδας. Το πρωί πραγματοποίησαν νέο συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου.

Συγκεντρώσεις και αποκλεισμοί των δρόμων σημειώθηκαν και στο Ηράκλειο. Νωρίς το πρωί, ο Αγροτικός Σύλλογος Αστερουσίων απέκλεισε για λίγη ώρα το δρόμο στον Κόμβο «Παραιτωρίων», στην περιοχή Μοναφατσίου. Στη συνέχεια πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία και ενώθηκαν με τους αγρότες στον κόμβο των «Πεζών», μετά από κάλεσμα της Γραμματείας Ηρακλείου της ΠΑΣΥ.

Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και στο Λασίθι στον κόμβο «Κριτσάς» της Εθνικής Οδού Αγίου Νικολάου - Ηρακλείου μετά από κάλεσμα της Γραμματείας Λασιθίου της ΠΑΣΥ. Αντιπροσωπεία των αγροτών προχώρησε σε παράσταση διαμαρτυρίας στη Νομαρχία Λασιθίου όπου παρέδωσε και το ψήφισμα με τα αιτήματα τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ