Παρασκευή 29 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
Να γίνουν παντού συνελεύσεις

Σημαντικό εργαλείο για να οργανωθεί αποφασιστικά η απεργιακή μάχη και να οξυνθεί η ιδεολογικοπολιτική αντιπαράθεση με τις δυνάμεις του συμβιβασμού αποτελούν οι Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά σε κλάδους και τόπους δουλειάς και πρέπει να γίνουν παντού.

Τέτοια δουλειά έκαναν χτες το Συνδικάτο Μετάλλου Πειραιά και το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Πλοίων, όπου οι εργάτες συζήτησαν τη συμμετοχή στην απεργία και μέτρα για την επιτυχία της στους κλάδους τους.

Αύριο, Σάββατο 30 του Γενάρη, σε Γενική Συνέλευση καλεί το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Ιδιωτικού Τομέα Νομού Ζακύνθου, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Μεθαύριο, Κυριακή 31 του Γενάρη, το Συνδικάτο Οικοδόμων Κοζάνης, στις 9.30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Ακόμα, ο Ενιαίος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, στις 10 π.μ. στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

Την 1η του Φλεβάρη, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Δυτικής Αττικής, στις 6.30 μ.μ., στο 2ο όροφο του Εργατικού Κέντρου Ελευσίνας.

Στις 3 του Φλεβάρη, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Χίου, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων του νησιού.

Στις 6 του Φλεβάρη το Συνδικάτο Οικοδόμων Νάουσας.

Επίσης:

  • Σήμερα, Παρασκευή 29 του Γενάρη και την Τετάρτη 3 του Φλεβάρη, μετά από πρόταση της «Δημοσιοϋπαλληλικής Ενότητας - Συνεργαζόμενοι», ο Σύλλογος Εργαζομένων στο «Τζάνειο» προχωρά σε δίωρη στάση εργασίας, 7 μ.μ. - 9 μ.μ., και σύσκεψη εργαζομένων για την προετοιμασία της απεργίας.
  • Την Κυριακή 31 του Γενάρη, η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων καλεί σε σύσκεψη τους εργαζόμενους και τις εργοστασιακές επιτροπές του κλάδου, στις 11 το πρωί, στα γραφεία της (Αριστοτέλους 11-15, 6ος όρ.). Εκεί θα γίνει και η ετήσια κοπή της πίτας της Ενωσης.
  • Τη Δευτέρα 1η του Φλεβάρη, σε πλατιά σύσκεψη εργαζομένων στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση και γονιών καλεί η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων (ΣΕΑΑΝ) στις 6.30 μ.μ. (Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ