Τετάρτη 3 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΑΜΕ 10 ΦΛΕΒΑΡΗ 2011
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Σε δίωρη στάση εργασίας (και συγκέντρωση στο σαλόνι του νοσοκομείου) προχωρούν σήμερα, από τις 10 π.μ. μέχρι τις 12 μ., οι εργαζόμενοι στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά από απόφαση του σωματείου τους. Με ανακοίνωσή της η «Αγωνιστική Συσπείρωση Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ» καλεί τους εργαζόμενους να βγάλουν πολιτικά συμπεράσματα για τις συνέπειες της πολιτικής που εμπορευματοποιεί την Υγεία και να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργία στις 10 του Φλεβάρη.

ΟΤΟΕ: Στη χτεσινή συνάντηση μεταξύ υπουργείου Εργασίας, ΟΤΟΕ και τραπεζιτών, η ΟΤΟΕ επανέλαβε ότι πρέπει να οριστεί θεσμική εκπροσώπηση των τραπεζιτών για τις διαπραγματεύσεις της Συλλογικής Σύμβασης. Την ώρα που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και το κεφάλαιο εξαπολύουν μια αντεργατική επίθεση εφ' όλης της ύλης, η πλειοψηφία της Ομοσπονδίας επέλεξε να επιβραβεύσει την κυβέρνηση για σχετικές πρωτοβουλίες που δήθεν παίρνει.

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ: Την τραγική κατάσταση στον ΟΠΑΔ καταγγέλλει με υπόμνημά της στους αρμόδιους υπουργούς η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτικών Συνταξιούχων. Ενώ ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων ΕΛΤΑ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει το νέο σαρωτικό χτύπημα που ετοιμάζει η κυβέρνηση στην Κοινωνική Ασφάλιση, καλώντας σε πάλη για τη ματαίωση των αντεργατικών σχεδίων.

ΥΠΕ: Τους νέους διοικητές των 7 Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) ανακοίνωσε χτες η υπουργός Υγείας, Μ. Ξενογιαννακοπούλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ