Παρασκευή 5 Φλεβάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΧΑΝΙΑ
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις

Με κατάληψη της Εφορίας Χανίων, στην οδό Τζανακάκη, την ερχόμενη Δευτέρα, 8 Φλεβάρη, στις 11 το πρωί, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του Νομού Χανίων, που συντάσσονται με το αγωνιστικό πλαίσιο της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης.

Αυτό αποφασίστηκε σε πλατιά σύσκεψη της Γραμματείας Χανίων της ΠΑΣΥ και των αγροτικών συλλόγων Δήμου Αρμένων, Μηθύμνης, Παλαιών Ρουμάτων, Κάινας, Αμυγδαλοκεφαλίου και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Χανίων που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Εργατικό Κέντρο Χανίων. Επίσης, στη σύσκεψη αποφασίστηκε ο συντονισμός της δράσης τους με τα μπλόκα της υπόλοιπης Ελλάδας που συμμετείχαν στη σύσκεψη που έγινε στον Προμαχώνα.

Σήμερα, στις 7 το απόγευμα η Γραμματεία Χανίων του ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην πλατεία Νέων Καταστημάτων, εκδηλώνοντας τη συμπαράστασή της στον αγώνα των αγροτών. Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση απευθύνουν επίσης το σωματείο Ιδιωτικών υπαλλήλων του νομού, το σωματείο τροφίμων και ποτών, το συνδικάτο οικοδόμων και το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ