Πέμπτη 1 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
ΛΟΥΙ ΛΕΤΕΡΙΕ
Η Τιτανομαχία

Ριμέικ της επικής ομότιτλης ταινίας του 1981. Η καινούρια τρισδιάστατη θεαματική Τιτανομαχία έχει σκοπό να «καθηλώσει το κοινό σε όλο τον κόσμο και θα το ταξιδέψει στην Αρχαία Ελλάδα μέσα από την απόλυτη 3D εμπειρία».

Το κεντρικό πρόσωπο της ταινίας, ο Περσέας, γιος του Δία, είναι διχασμένος ανάμεσα σε δύο κόσμους, εκείνον των ανθρώπων όπου μεγάλωσε κι εκείνον των θεών που πολλοί λένε ότι ανήκει.

Τον πρωτοσυναντάμε σαν απλό ψαρά που οι περιστάσεις θα τον οδηγήσουν στην αναζήτηση εκδίκησης για το θάνατο της οικογένειάς του, από τα χέρια των ίδιων των θεών. Ο Περσέας πλαισιώνεται από θεούς και θνητούς, από μυθικά τέρατα και πλάσματα. Η σημερινή «Τιτανομαχία» είναι μια ταινία «δράσης, μια ταινία για την οικογένεια, την πίστη και το πεπρωμένο. Και είναι μεγάλη, επειδή ο κόσμος της ελληνικής μυθολογίας είναι μεγάλος. Δεν κρατηθήκαμε καθόλου. Τα τέρατα είναι ό,τι μεγαλύτερο έχετε δει, και δεν είναι δύο ή τρία, υπάρχουν 12 διαφορετικά πλάσματα. Είναι ένας νέος κόσμος, ένας κόσμος που δεν έχουμε ξαναδεί και πιστεύω ότι το κοινό θα ζήσει μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία», λέει ο σκηνοθέτης της ταινίας Λουί Λετεριέ.

Παίζουν: Σαμ Γουόρθινγκτον, Λίαμ Νίσον, Μαντς Μίκελσεν, Αλέξα Ντάβαλος, Ραλφ Φάινς, Τζέμα Αρτερτον, Τζέισον Φλέμινγκ κ.ά.

Παραγωγή: ΗΠΑ, Βρετανία.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ