Τετάρτη 5 Μάη 2010 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΕΟΛΑΙΑ
Ανυπακοή στην «αυτοαξιολόγηση»

Παράσταση διαμαρτυρίας στο 9ο Γυμνάσιο Καλλιθέας με αφορμή τη συνεδρίαση του Συλλόγου για την αυτοαξιολόγηση πραγματοποίησε την περασμένη βδομάδα η τοπική επιτροπή ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών Καλλιθέας, Ν. Σμύρνης, Μοσχάτου, Π. Φαλήρου. Στο συγκεκριμένο σχολείο, όπως σημειώνει, «με υπογραφή του διευθυντή του σχολείου έχει διανεμηθεί ερωτηματολόγιο στους γονείς και μαθητές που αξιολογούσαν τους καθηγητές». Η τοπική επιτροπή του ΠΑΜΕ συζήτησε με τους καθηγητές και κατήγγειλε αυτές τις ενέργειες που, όπως αναφέρει, «συνιστούν προπομπό της κυβερνητικής πολιτικής και που στην πράξη στοχεύουν στη νομιμοποίηση της αξιολόγησης στις συνειδήσεις των εκπαιδευτικών και προσδίδουν προοδευτικό περιτύλιγμα στην αξιολόγηση». Η επιτροπή του ΠΑΜΕ καλεί τους εκπαιδευτικούς «να μη δεχτούν να εφαρμοστεί η διαδικασία της αυτοαξιολόγησης, τους συλλόγους διδασκόντων να αποφασίσουν απειθαρχία και ανυπακοή στην εγκύκλιο για την αυτοαξιολόγηση».

Κάλεσμα

Θυμίζουμε ότι το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς:

  • Οργανώστε την ανυπακοή και την απειθαρχία μέσα στους συλλόγους διδασκόντων. Ανυπακοή και απειθαρχία στα «30άρια τμήματα», στην «αυτοαξιολόγηση», στα «πιλοτικά σχολεία».
  • Στείλτε άμεσα στο site του ΠΑΜΕ (www.edupame.gr) τα στοιχεία των σχολείων που αρνούνται να μπουν σε αυτή τη διαδικασία!

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ