Σάββατο 2 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αυθαιρεσία στα «ΧΟΝΤΟΣ»

Την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στα πολυκαταστήματα «ΧΟΝΤΟΣ» καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και καλεί τους εργαζόμενους που εργάζονται σε αυτά τα μαγαζιά να αντισταθούν στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων ζήτησε την παρέμβαση της Επιθεώρησης Εργασίας για προβλήματα που δημιουργεί η αντεργατική πολιτική των ιδιοκτητών των συγκεκριμένων πολυκαταστημάτων. Οπως καταγγέλλεται στην ανακοίνωση του συλλόγου, τα προβλήματα που διαπιστώθηκαν και από την Επιθεώρηση Εργασίας αφορούν στη μη ύπαρξη σκαμπό στους χώρους εργασίας και την καθαριότητα που γίνεται από τις εργαζόμενες στους χώρους πώλησης.

Να σημειωθεί ότι αφού η Επιθεώρηση Εργασίας διαπίστωσε τις παρανομίες της επιχείρησης, έκανε γραπτή και προφορική αναφορά στη Γενική Διεύθυνση της εταιρίας όπου ζητούσε να τοποθετηθούν σκαμπό στους χώρους εργασίας και ιδιαίτερα στα ταμεία και απαγόρευσε η καθαριότητα να γίνεται από τις εργαζόμενες στην πώληση.

«Μόνο με την ενότητα, την αντίσταση, τη μαζική αντίδραση όλων σας θα δοθούν λύσεις όχι μόνο σε αυτά τα προβλήματα, αλλά και σε πολλά άλλα», υπογραμμίζει ο σύλλογος στην ανακοίνωσή του. Σήμερα στις 9 το πρωί ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας θα πραγματοποιήσει εξόρμηση στο πολυκατάστημα «ΧΟΝΤΟΣ» στην Ομόνοια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ