Σάββατο 8 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε εις βάρος του Αρη Σειρηνίδη, μετά την ταυτοποίηση - σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας - DNA του κατηγορουμένου με βιολογικό υλικό που εντοπίστηκε στις 10 Ιούλη 2009, έξω από τα παλιά γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όταν άγνωστος είχε πυροβολήσει κατά κλούβας των ΜΑΤ. Χτες, απολογήθηκε στον ανακριτή μόνο για την αρχική κατηγορία σε βαθμό πλημμελήματος. Σύμφωνα με την συνήγορό του Χρ. Πετσιμέρη, ο Αρ. Σειρινίδης αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται και υποστηρίζει ότι την επίμαχη μέρα βρισκόταν εκτός Αθηνών.

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας στους πέντε συλληφθέντες, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στην Αθήνα, προχτές Πέμπτη. Οι κατηγορίες αφορούν: Απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών εις βάρος αστυνομικών κατά συρροή, διατάραξη κοινής ειρήνης, εξύβριση λόγω και έργω. Οι πέντε παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Ελεύθεροι με περιοριστικό όρο αφέθηκαν χτες, μετά την απολογία τους στον ανακριτή, οι τρεις συλληφθέντες των επεισοδίων τη μέρα της πανελλαδικής απεργίας, που είχαν παραπεμφθεί με τις επιβαρυντικές διατάξεις του «κουκουλονόμου».

«ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ»: Περίπου 14.000 υποθηκευμένα ακίνητα από την ASPIS Bank θα ασφαλιστούν στην «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ», καθώς είχαν βρεθεί χωρίς ασφαλιστική κάλυψη για σεισμό και πυρκαγιά, λόγω ανάκλησης της άδειας λειτουργίας της «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ». Ειδικότερα, η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα ενέκρινε τη διαβίβαση των στοιχείων των δανειοληπτών της ΑΣΠΙΣ Bank και πλέον τα ακίνητά τους ασφαλίζονται στην «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ», με την οποία η τράπεζα θα συνάψει σύμβαση συνεργασίας.

ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ. Οι δικαστές και εισαγγελείς - μέλη της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων ψηφίζουν αύριο για την ανάδειξη νέας διοίκησης. Αύριο προσέρχονται στις κάλπες οι δικαστές της Περιφέρειας και την ερχόμενη Κυριακή οι δικαστές της Αθήνας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ