Τετάρτη 26 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Επιχειρηματίες σε ... κρίση

Τα επιχειρηματικά συμφέροντα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλά κρατούν. Η κόντρα ανάμεσα στους μεγαλομετόχους που ο καθένας από τη μεριά του θέλει να καρπωθεί την εξουσία είναι κάτι παραπάνω από ορατή.

Η δημόσια αντιπαράθεση Βαρδινογιάννη - Βγενόπουλου αποτελεί το αποκορύφωμα της διοικητικής κρίσης στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ενδέχεται να οδηγήσει και σε διάλυση το νυν πολυμετοχικό σχήμα! Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κάλεσε να σταματήσει ο διχασμός και η σαπουνόπερα και να αγοράσει όποιος θέλει τις μετοχές του, ενώ ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξαπέλυσε προσωπική επίθεση σε βάρος του μεγαλομετόχου και προανήγγειλε αποχώρηση.

Ολα αυτά μετά την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα, τη δημόσια δυσαρέσκεια του Θανάση Γιαννακόπουλου για τα οικονομικά ανοίγματα και τις ζυμώσεις για το ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος της εταιρείας ή αν θα επιστρέψει ο Ν. Πατέρας.

Οι εξελίξεις πλέον στην ΠΑΕ ΠΑΟ είναι απρόβλεπτες και πλέον (λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του νταμπλ) το πολυμετοχικό σχήμα με την παρούσα μορφή του είναι έτοιμο να καταρρεύσει.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ