Τετάρτη 26 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Ερυθρόλευκη κυριαρχία

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Ολυμπιακός για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, χάρη στο γκολ του Χατζηθεοδώρου 8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της παράτασης, που διαμόρφωσε το τελικό 7-6 επί του Πανιωνίου στην παράταση (κ.α. 5-5). Οι παίκτες του Ολυμπιακού, παρά τα οικονομικά προβλήματα που έχουν από την ασυνέπεια της διοίκησης, τα έδωσαν όλα εντός πισίνας και κατάφεραν μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα να προσθέσουν ακόμα μια διάκριση στην ιστορία του συλλόγου.

Αυτό το Κύπελλο μετέτρεψε τον Ολυμπιακό σε πολυνίκη του θεσμού, αφού έφτασε τις 13 κατακτήσεις έναντι 12 του Εθνικού. Επιφύλαξε όμως και μία μεγάλη διάκριση στον σκόρερ του νικητήριου γκολ και MVP του τελικού, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, που έφτασε τον Φραγκίσκο Αλβέρτη (πρώην μπασκετμπολίστα του ΠΑΟ) με 25 κατακτήσεις τίτλων. Στην αντίπερα όχθη ο Πανιώνιος και με αυτή την εμφάνιση αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά άξιος αντίπαλος των «ερυθρολεύκων», αντιμετωπίζοντάς τους στα ίσια και χάνοντας το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Tα οκτάλεπτα: 1-2, 1-0, 2-1, 1-2. Παράταση: 1-1, 1-0. Ολυμπιακός: Σχίζας 2, Χατζηθεοδώρου 2, Ντόσκας, Γιώργος Αφρουδάκης, Θεοδωρόπουλος. Πανιώνιος: Μιράλης 2, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος, Κατσαούνης, Μάζης.

  • Την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια ομάδα στην Α1 γυναικών έχει σήμερα η Βουλιαγμένη που αντιμετωπίζει στον Πειραιά τον Ολυμπιακό (19.00) στον τρίτο τελικό των δυο ομάδων όπου τα κορίτσια του ΝΟΒ προηγούνται ήδη με 2-0 νίκες.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ