Πέμπτη 3 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Αγώνας για δημόσια 100% ΕΥΑΘ

Σε αγώνα για να μην περάσει η ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ και να ανατραπεί η αντεργατική αντιλαϊκή πολιτική, καλεί το ΠΑΜΕ τους εργαζόμενους της Θεσσαλονίκης.

«Ο αγώνας για δημόσια ΕΥΑΘ 100%, που θα είναι λαϊκή περιουσία, δεν είναι ξέχωρος από τον αγώνα σήμερα για να μην περάσει το νέο αντιασφαλιστικό έκτρωμα και ο εργασιακός μεσαίωνας», τονίζεται σε ανακοίνωση της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ.

«Ο αγώνας αυτός είναι υπόθεση όλου του λαού της εργατικής τάξης της πόλης μας, για ΝΕΡΟ καθαρό, φθηνό, δημόσιο αγαθό και όχι εμπόρευμα.

Μπορούμε σήμερα οι εργαζόμενοι της ΕΥΑΘ, μαζί με τους εργαζόμενους της πόλης μας, όλης της χώρας, με τις ταξικές δυνάμεις στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, απομονώνοντας τις ξεπουλημένες δυνάμεις στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, μαζί με τους αυτοαπασχολούμενους, τους φτωχομεσαίους εργάτες, τη νεολαία, για το δικό μας μέτωπο απέναντι στα μονοπώλια και την εξουσία τους. Για να έχουμε στα χέρια μας τον πλούτο που παράγουμε και όχι να γίνεται κέρδος στις τσέπες των μεγαλοεπιχειρηματιών», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ