Πέμπτη 7 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
KNE
Συνεχίζονται με επιτυχία οι εξορμήσεις

Συνεχίζεται με επιτυχία η πλατιά εξόρμηση της ΚΝΕ στη νέα γενιά, με στόχο την ένταξη νέων μελών στις γραμμές της Οργάνωσης προς τιμή του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ. Η ΚΝΕ έχει καλύψει συνολικά το 50% του στόχου της στη στρατολογία για το δίμηνο Νοέμβρη - Δεκέμβρη και εντείνοντας την καθημερινή δράση της σε όλους τους χώρους που βρίσκεται η νεολαία, αξιοποιώντας τη σταθερή επαφή που έχει κατακτήσει με τη νεολαία, πείθει όλο και περισσότερους νέους να ενταχθούν στις γραμμές της, κερδίζει όλο και περισσότερες νεανικές συνειδήσεις με την ανατρεπτική πολιτική του ΚΚΕ.

Στην άμιλλα μεταξύ των οργανώσεων της ΚΝΕ για την εξόρμηση στρατολογίας την πρώτη θέση κατέχει η οργάνωση της Θεσσαλονίκης που έχει καλύψει το πλάνο της κατά 76% κι ανάμεσα στις πρώτες οργανώσεις είναι ακόμα: η Σπουδάζουσα Αθήνας με 70%, η Σπουδάζουσα Θεσσαλονίκης με 66,6%, η Αθήνα με 59%, η Δυτική Πελοπόννησος με 50%, η Βορειοδυτική Ελλάδα με 42,5%.

Παράλληλα, με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται και η οικονομική εξόρμηση της ΚΝΕ προς τιμή του 16ου Συνεδρίου του ΚΚΕ, όπου το συνολικό πλάνο της Οργάνωσης έχει καλυφθεί κατά 69,7%. Στη μάχη της οικονομικής εξόρμησης πρώτες οργανώσεις είναι: η Σπουδάζουσα Αθήνας που έχει υπερκαλύψει το πλάνο της (102,45%), η Σπουδάζουσα Θεσσαλονίκης που βρίσκεται ακριβώς στο 100% του πλάνου της και συνεχίζει, η Δυτική Πελοπόννησος με 98,99%, η Θεσσαλονίκη με 97,44%, η Θεσσαλία με 78,25%, ο Πειραιάς με 77,06%, η Αθήνα με 72,78% και η Ανατολική Μακεδονία - Θράκη με 70,94%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ