Πέμπτη 7 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 46
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Δικαίωμα στο όνειρο

Να σκοράρει και στο Λίβερπουλ θέλει σήμερα ο Αλεξανδρής

Sportidea

Να σκοράρει και στο Λίβερπουλ θέλει σήμερα ο Αλεξανδρής
Με ένα όνειρο τρελό, αλλά όπως δηλώνουν και οι ίδιοι όχι όμως και... απατηλό οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προσπαθήσουν σήμερα στο περίφημο Ανφιλντ Ρόου, να ανατρέψουν τα προγνωστικά κόντρα στη Λίβεροπουλ (20.00 ΜΕΓΚΑ). Βέβαια το 2-2 του πρώτου αγώνα στο ΟΑΚΑ δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για όνειρα, αλλά σίγουρα δεν τα εξανεμίζει. Αλλωστε το σύνθημα που κυριαρχεί στις τάξεις των πρωταθλητών εμπεριέχεται σε τρεις λέξεις. «Ο Ολυμπιακός μπορεί». Η νίκη πρόκριση που θα πρέπει να πάρει στην Αγγλία σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολη, αλλά σίγουρα δεν είναι και κάτι ακατόρθωτο. «Και βέβαια μπορεί ο Ολυμπιακός να τα καταφέρει στην Αγγλία. Αυτός είναι ο στόχος του ταξιδιού μας, νίκη - πρόκριση επί της Λίβερπουλ. Ετσι πρέπει να σκέφτεται μία ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού», τόνισε ο υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού Τάκης Λεμονής. Οσον αφορά τις απουσίες βασικών στελεχών της ομάδας ο Ελληνας τεχνικός διευκρίνισε: «Ολοι οι ποδοσφαιριστές είναι το ίδιο σημαντικοί για την ομάδα. Δεν πρέπει να μας προβληματίζουν οι απουσίες, θα παίξουμε που τους παίκτες που έχουμε αυτή τη στιγμή στη διάθεσή μας». Πάντως, για να επιτευχθεί η πρόκριση, ο Ολυμπιακός θα πρέπει πάνω απ' όλα να νικήσει και τον κακό του εαυτό που έχει δείξει μέχρι σήμερα στα εκτός έδρας ευρωπαϊκά ματς.: «Τον πρώτο λόγο τον έχει η νοοτροπία. Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει σαν «ομάδα» εντός και εκτός έδρας και αυτό πρέπει να κάνει την Πέμπτη στο Λιβερπουλ», σχολίασε ο Τάκης Περσίας που δεν έδειξε να πτοείται από το κρύο που συνάντησε η αποστολή στην αγγλική πόλη (5 βαθμούς Κελσίου περίπου).

Στην αντίπερα όχθη, παρά το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασαν στο ΟΑΚΑ στη Λιβερπουλ υπάρχει έντονος σκεπτικισμός για το παιχνίδι που δεν το θεωρούν και ιδιαίτερα εύκολο. Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας Ζεράρ Ουγιέ έδειξε τον προβληματισμό του για την, τωρινή, καλή αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού κάτι που το εξέφρασε και στις δηλώσεις του:.

"Τα έχει πάει πολύ καλά ο Ολυμπιακός από το πρώτο μεταξύ μας ματς στην Ελλάδα. Εχει κερδίσει και τα τρία παιχνίδια που έδωσε. Στο μυαλό μου βλέπω τον Ολυμπιακό και τον αντιμετωπίζω ως διαφορετική ομάδα. Παίζει με περισσότερη αυτοπεποίθηση τώρα. Πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο ματς».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ