Πέμπτη 7 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ 0-0
Ψαλιδίστηκαν οι ελπίδες πρόκρισης

Παρα τις προσπάθειες του ο Βαζέχα δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα

Sportidea

Παρα τις προσπάθειες του ο Βαζέχα δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο τέρμα
Στο μηδέν «κόλλησε» τελικά ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο αγώνα του για τη β' φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού δεν μπόρεσε να νικήσει τη Βαλένθια, όπως έλπιζε ο Αγγελος Αναστασιάδης. Σε έναν αγώνα που δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, οι δυο ομάδες αποχώρησαν από το ΟΑΚΑ χωρίς να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια ήταν... άδειο από φάσεις, χωρίς ρυθμό, κακό σε ποιότητα. Στις φάσεις που μπορεί να ξεχωρίσουν είναι ένα οριζόντιο δοκάρι των «πρασίνων» με τον Καραγκούνη στο 70', ενώ και η Βαλένθια είχε τις δικές της στα τελευταία λεπτά, με κυριότερες αυτές του Μπαράχα στο 65' και με τον Κάριου στο 85'. Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή μπάλας, αλλά προσπαθούσε να πλησιάσει στα καρέ της Βαλένθια κυρίως από στημένες φάσεις και με τις ενέργειες του Λυμπερόπουλου, χωρίς όμως να δημιουργήσει κάποια φάση. Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης το σκηνικό δεν άλλαξε, μέχρι το 60' όπου ο ρυθμός άρχισε κάπως να ανεβαίνει. Η Βαλένθια άνοιξε πρώτη το χορό των ευκαιριών, με τον Κάριου στο 65` για να απαντήσει ο Παναθηναϊκός με τον Καραγκούνη.

Παναθηναϊκός: Νικοπολίδης, Χένρικσεν, Γκούμας, Βαζέχα (70' Βλάοβιτς), Βόκολος, Σάριτς, Κουτσουρές (74' Σιμπνιέφσκι), Μπασινάς, Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης, Φύσσας (64' Ολιβάρες).

Βαλένθια: Κανιθάρες, Πελεγκρίνο, Τζούκιτς, Μεντιέτα, Κάριου (86' Αλόνσο), Ανγκούλο (75' Ιλιε), Καρμπόνι, Κίλι Γκονζάλες (74' Βιθέντε), Μπαράχα, Ανγκλομά, Αλμπέλδα.

Στο έτερο παιχνίδι του α' ομίλου όπου συμμετέχει ο Παναθηναϊκός, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία με 0-2 και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Στην Ισπανία η Λα Κορούνια με ένα γκολ του Χέλβεγκ στις καθυστερήσεις του α' μέρους γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Μίλαν, που φιγουράρει στην πρώτη θέση του πίνακα μαζί με τη Γαλατάσαραϊ, που νίκησε με 1-0 την Παρί Σεν Ζερμέν.


Μ. ΒΩΣΣΟΥ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ