Τρίτη 15 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Σήμερα η πλατιά σύσκεψη

Πολύμορφη παρέμβαση σε εργατογειτονιές και βιομηχανικές περιοχές

Πλατιά σύσκεψη συνδικάτων, επιτροπών αγώνα και συνδικαλιστών διοργανώνει σήμερα, Τρίτη, στις 7 το απόγευμα η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, προκειμένου να συζητηθούν τα συμπεράσματα από τους αγώνες των τελευταίων μηνών και να προγραμματιστεί η παραπέρα οργάνωση της αντίστασης για την απόκρουση της αντεργατικής επίθεσης στο ασφαλιστικό, στις εργασιακές σχέσεις, στο φορολογικό. Η σύσκεψη θα γίνει στη μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, στο πλαίσιο οργάνωσης της αντίστασης σε κλάδους και χώρους δουλειάς που αντιμετωπίζουν προβλήματα, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ προγραμματίζει μια σειρά από δράσεις το επόμενο διάστημα.

  • Την Πέμπτη 17 του Ιούνη, στις 9 το πρωί οργανώνει κινητοποίηση στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ για να αναδείξει τα προβλήματα της Υγείας - Πρόνοιας.
  • Την ίδια μέρα, στις 8 μ.μ., στο δημαρχείο του Ευόσμου οργανώνει σύσκεψη ανέργων και εργαζομένων από τα εργοστάσια της Βιομηχανικής Περιοχής της Σίνδου.
  • Επίσης, προγραμματίζει πικετοφορίες για το ασφαλιστικό, την Πέμπτη 17/6 στις 8 μ.μ., στο Ε' Διαμέρισμα Θεσσαλονίκης (συμβολή Μαρτίου - Παπαναστασίου), την Παρασκευή 18/6 στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ευόσμου και την Τρίτη 30/6 στις 8 μ.μ., στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς και στην πλατεία Ωρολογίου της Νεάπολης.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ