Τρίτη 15 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΓΕΝΕΥΗ
Σήμερα η εκδήλωση για τα 65χρονα της ΠΣΟ

Με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας της Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕ

Εφτασε την Κυριακή αργά το βράδυ η ελληνική αποστολή της Γραμματείας Νέων του ΠΑΜΕ στη Γενεύη, ενώ σήμερα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τα 65χρονα της ΠΣΟ. Μεταξύ άλλων, το ΠΑΜΕ εκπροσωπεί στη Γενεύη ο Θοδωρής Κούτρας, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Χτες με τη συμμετοχή δεκάδων συνδικάτων και από τις 5 ηπείρους έγινε το Συμβούλιο των Φίλων της ΠΣΟ. Ενδεικτικά, συμμετείχαν σωματεία - μέλη και «φιλικά προσκείμενα» στην ΠΣΟ από τη Συρία, τη Βενεζουέλα, τη Χιλή, την Ινδία, το Νεπάλ, την Παλαιστίνη, τη Νιγηρία, το Σουδάν, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Λευκορωσία, τη Σενεγάλη, το Περού, το Μεξικό, τη Βραζιλία και από αλλού.

Στο Συμβούλιο των Φίλων έγινε συζήτηση για τον προγραμματισμό της δράσης της ΠΣΟ, για την πρόταση της ΠΣΟ για 3ήμερη απεργία μέσα στον Ιούνη σε όλα τα λιμάνια του κόσμου ενάντια στην πολιτική του Ισραήλ, με άρνηση φορτώματος και ξεφορτώματος σε όλα τα εμπορικά ισραηλινά πλοία, που έρχονται ή κατευθύνονται προς το Ισραήλ, ο εορτασμός των 65χρονων της ΠΣΟ τον Σεπτέμβρη. Κυρίως όμως, αυτό που απασχόλησε τη συζήτηση ήταν η προετοιμασία του 16ου Παγκόσμιου Συνεδρίου της ΠΣΟ που θα γίνει τον Απρίλη του 2011 στην Αθήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ