Τρίτη 15 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
36ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
Μαθητικά Φεστιβάλ σε όλη τη χώρα

Στις 26 Ιούνη τα ραντεβού των μαθητών της Αθήνας σε Ιλιον, Νέα Ιωνία και Καλλιθέα

Τρία Μαθητικά Φεστιβάλ διοργανώνει η ΚΝΕ στην Αθήνα το Σάββατο 26 Ιούνη, που είναι και η Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών. Τα Φεστιβάλ θα γίνουν στο Ιλιον, στη Νέα Ιωνία, και στην Καλλιθέα, και θα ξεκινήσουν στις 8 το βράδυ. Σε όλα θα πραγματοποιηθούν αφιερώματα στη θέση του ΚΚΕ για τα ναρκωτικά και στην καπιταλιστική κρίση, θα υπάρχουν περίπτερα θεραπευτικών κοινοτήτων, βιβλιοπωλεία, συναυλίες μαθητικών συγκροτημάτων, θεατρικά δρώμενα και προβολές DVD.

Στο Ιλιον το Φεστιβάλ θα γίνει στο θέατρο του Αθλητικού Κέντρου Παλατιανής (Α. Παπανδρέου και Ισιδώρας) (πρόσβαση με τα λεωφορεία 719, 713 και το τρόλεϊ 24) και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και Γραμματέας της ΣΠ Αθήνας.

Στη Νέα Ιωνία το Φεστιβάλ θα γίνει στο 4ο δημοτικό σχολείο (απέναντι από την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου, Π. Ιωακείμ 2, πρόσβαση από ΗΣΑΠ, στάση Νέα Ιωνία) και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Γιώργος Παναγής, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην Καλλιθέα το Φεστιβάλ θα γίνει στην πλατεία Δαβάκη (Θησέως και Δαβάκη, πρόσβαση από ΗΣΑΠ, στάση Καλλιθέα και με λεωφορείο 040) και κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Κώστας Μπορμπότης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Σε άλλες πόλεις

Στην Πάτρα το 4ο Μαθητικό Φεστιβάλ θα γίνει, την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιούνη, στο Παλαιό Αρσάκειο. Την Παρασκευή θα παρουσιαστεί η έκδοση της ΚΕ του ΚΚΕ «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά - Ζωή ολόκληρη, όχι με δόσεις», από τον Αγγελο Τσουραπά, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Αχαΐας του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσουν αφιέρωμα στον κομμουνιστή ποιητή Ναζίμ Χικμέτ, βιντεοπροβολή για το δικαίωμα στις διακοπές και συναυλία από μαθητικά συγκροτήματα. Το Σάββατο θα γίνει η κεντρική ομιλία από τον γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ, Νίκο Κουτουμάνο, βιντεοπροβολή για τη ζωή της νεολαίας στο σοσιαλισμό, αφιέρωμα στο προοδευτικό ροκ τραγούδι από τη μαθητική μπάντα της ΚΝΕ, συναυλία μαθητικών συγκροτημάτων και συναυλία με τον Λάκη Παπαδόπουλο. Είσοδος 3 ευρώ.

Μαθητικά Φεστιβάλ θα γίνουν, επίσης:

17 Ιούνη: Βόλος

18 Ιούνη: Κέρκυρα, Αργος, Αρτα, Σπάρτη

19 Ιούνη: Τρίκαλα, Μενίδι Αττικής

20 Ιούνη: Αγρίνιο, Κρυονέρι Αττικής

23 Ιούνη: Καρδίτσα

24 Ιούνη: Λάρισα

25 Ιούνη: Λιβαδειά, Σέρρες

26 Ιούνη: Γιάννενα, Πύργος, Τρίπολη, Κατερίνη, Πρέβεζα, Λαύριο, Λαμία, Χαλκίδα

26-27 Ιούνη: Παλλήνη

30 Ιούνη: Αίγιο

2 Ιούλη: Καλαμάτα

3 Ιούλη: Ηράκλειο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ