Παρασκευή 2 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΑΥΛΙΑ - ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής και από ηθοποιούς

Τη σημασία της πρωτοβουλίας αναδεικνύουν με δηλώσεις τους στον «Ριζοσπάστη» καλλιτέχνες

«Εμείς οι ηθοποιοί, νιώθοντας ότι η θέση μας είναι δίπλα στους εργαζόμενους, δηλώνουμε και το δικό μας παρόν στον αγώνα κατά της βαρβαρότητας των αντιδραστικών μέτρων, που απειλούν να σαρώσουν κάθε δικαίωμα στην ανθρώπινη ζωή.

Καλούμε όλο το λαό να αγκαλιάσει τη μεγάλη συναυλία που διοργανώνουν το ΠΑΜΕ , το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος την Τρίτη 6 Ιούλη και ώρα 19.00 στο Σύνταγμα, για να διατρανώσουμε με όπλο μας και την τέχνη, την απόφασή μας να εμποδίσουμε τον αντικοινωνικό οδοστρωτήρα των ισχυρών του πλούτου και ν' ανοίξουμε δρόμο σε έναν πραγματικά ανθρώπινο πολιτισμό».

Αυτό σημειώνουν σε κείμενο - κάλεσμα ηθοποιοί, καταγράφοντας τη σημασία που έχει αυτή η νέα αγωνιστική πρωτοβουλία των ταξικών δυνάμεων ως μορφή κλιμάκωσης του αγώνα αλλά και για την ανάδειξη της σημασίας που έχει η αγωνιστική συμπόρευση προοδευτικών καλλιτεχνών με τους υπόλοιπους εργαζόμενους. Το παραπάνω κείμενο μέχρι στιγμής υπογράφουν οι εξής ηθοποιοί: Αγγελος Αντωνόπουλος, Μπέτυ Βαλάση, Γρηγόρης Βαλτινός, Κώστας Βουτσάς, Ελένη Γερασιμίδου, Κώστας Καζάκος, Θύμιος Καρακατσάνης, Λίλα Καφαντάρη, Βασίλης Κολοβός, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Παύλος Ορκόπουλος, Ιωάννα Πηλιχού, Ελένη Ράντου, Τιτίκα Σαριγγούλη.

Τη συμμετοχή τους στη συναυλία - συγκέντρωση έχουν δηλώσει ακόμα οι: Βαγγέλης Κορακάκης, Βασίλης Λέκκας, Παντελής Θαλασσινός, Χρήστος Θηβαίος, Γιάννης Κούτρας, Αφροδίτη Μάνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μίλτος Πασχαλίδης, Λάκης Παπαδόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Φίλιππος Πλιάτσικας, Μάνος Πυροβολάκης, Λάκης Χαλκιάς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ