Σάββατο 10 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις για τις τοπικές εκλογές

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Θεσσαλονίκης και Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου για τις τοπικές εκλογές και την παρουσίαση των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών και δημάρχων τη Δευτέρα 12 Ιούλη στις 12 μ.μ., στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης (Μέγαρο Μπίλλη, πλατεία Ιπποδρομίου, 3οςόροφος).

-- Συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Οργάνωση της λαϊκής πάλης μπροστά στις περιφερειακές και τοπικές εκλογές» διοργανώνει την ερχόμενη Τρίτη 13 Ιούλη η ΚΟ Πειραιά του ΚΚΕ. Η συνέντευξη θα δοθεί στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21).

-- Συγκέντρωση - συζήτηση στην Αθήνα για τις Περιφερειακές εκλογές διοργανώνουν οι Νομαρχιακές Οργανώσεις Κυκλάδων - Δωδεκανήσων του ΚΚΕ την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιούλη στις 7 μ.μ. Η συγκέντρωση θα γίνει στην αίθουσα του Εκλογικού Κέντρου του ΚΚΕ στην Αθήνα (Πανεπιστημίου και Θεμιστοκλέους) με ομιλήτρια την υποψήφια Περιφερειάρχη Ν. Αιγαίου Λίλα Καφαντάρη.

-- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Χαλκίδας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για τις τοπικές εκλογές τη Δευτέρα 12 Ιούλη στις 8 μ.μ. στην αίθουσα της ΔΗΚΕΧ (πρώην Δημαρχείο Χαλκίδας, Αβάντων 50).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ