Πέμπτη 22 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΥΓΕΙΑ
Συγκέντρωση έξω από τη Βουλή

Ενα απ' τα πανό του ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας έξω από τη Βουλή

Eurokinissi

Ενα απ' τα πανό του ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας έξω από τη Βουλή
Τον τόνο στην απεργιακή συγκέντρωση έξω απ' τη Βουλή έδωσαν χτες οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας, προτάσσοντας για διεκδίκηση τη λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων με δωρεάν υπηρεσίες για όλους και όχι τη μετατροπή τους σε επιχειρήσεις με ολοήμερα χαράτσια για τους ασθενείς και τα ασφαλιστικά ταμεία.

«Δώστε λεφτά για Πρόνοια - Υγεία και όχι παροχές για την πλουτοκρατία», «Ανθρώπινα ωράρια, αυξήσεις στους μισθούς και όχι εφημερίες με είλωτες γιατρούς» και «Τσουβάλια με ευρώ για τους τραπεζίτες, γιατροί και ασθενείς σε άθλιες συνθήκες» ήταν μερικά απ' τα συνθήματα που κυριάρχησαν στη συγκέντρωση, την ώρα που μέσα στη Βουλή γινόταν συζήτηση για το νομοσχέδιο για την ολοήμερη λειτουργία των νοσοκομείων που μετατρέπει την Υγεία σε πανάκριβο εμπόρευμα.

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας μπήκε στο Κοινοβούλιο και επέδωσε υπόμνημα στη Γραμματεία της Βουλής, η οποία ενημέρωσε ότι θα το διαβιβάσει στα κόμματα. Με το υπόμνημά του το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου, τονίζοντας την ανάγκη της πάλης για αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν Υγεία απ' τα λαϊκά στρώματα σε συντονισμό με τους εργαζόμενους στους παραπάνω χώρους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ