Πέμπτη 29 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις και περιοδείες

-- Κλιμάκια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας, Θεοδόση Κωνσταντινίδη θα πραγματοποιήσουν τις επόμενες μέρες τις εξής περιοδείες και συγκεντρώσεις:

Σήμερα Πέμπτη 29 Ιούλη, στις 12.30 μ.μ., περιοδεία στο Νοσοκομείο του Κιλκίς και στις 7 μ.μ., περιοδεία και ομιλία σε συγκέντρωση στο Χέρσο του Κιλκίς. Την Παρασκευή 30 Ιούλη, στις 10 π.μ., περιοδεία στην Κονσερβοποιία «Venus» στη Βέροια. Το Σάββατο 31 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης.

-- Συνέντευξη Τύπου για τις τοπικές εκλογές, στην οποία θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι που στηρίζει το ΚΚΕ, θα δώσει σήμερα Πέμπτη, η ΝΕ Τρικάλων του Κόμματος στις 7 μ.μ.

-- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καλλιθέας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καλλιθέας Βασίλη Δημόπουλο και διαμερισματικούς συμβούλους θα επισκεφθούν τους παρακάτω χώρους και θα συζητήσουν με τους εργαζόμενους: Αύριο Παρασκευή 30 Ιούλη στις 9 π.μ. στις δημοτικές επιχειρήσεις στο νεκροταφείο Καλλιθέας, στις 10.30 π.μ. στο ΚΕΠ Χαροκόπου, 11.30 π.μ. στα Α' και Δ' ΚΑΠΗ. Την Τρίτη 3 Αυγούστου στις 8.30 π.μ. στο Δημαρχείο Καλλιθέας, 10 π.μ. στα Β' και Γ' ΚΑΠΗ, 11 π.μ. στην υπηρεσία Αθλητισμού του Δήμου Καλλιθέας.

-- Εκδήλωση με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις - Λαϊκή Αντεπίθεση και η μάχη των τοπικών εκλογών» διοργανώνει η «Λαϊκή Συσπείρωση» για το Δήμο Χανίων, σήμερα Πέμπτη, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στις 8.30 το βράδυ με ομιλητές τον Στέλιο Ορφανό, υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης και το Νίκο Παπαντωνάκη, υποψήφιο δήμαρχο Χανίων.

-- Αύριο Παρασκευή στις 11 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγρινίου η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου που θα παρουσιαστούν οι θέσεις του ΚΚΕ για τις τοπικές εκλογές, καθώς και οι επικεφαλής των αγωνιστικών ψηφοδελτίων «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο νομό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ