Σάββατο 31 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις και περιοδείες

-- Η «Λαϊκή Συσπείρωση» Καλλιθέας με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καλλιθέας Βασίλη Δημόπουλο και δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους θα επισκεφθούν τους παρακάτω χώρους και θα συζητήσουν με τους εργαζόμενους: Την Τρίτη 3 Αυγούστου στις 8.30 π.μ. στο δημαρχείο Καλλιθέας, 10 π.μ. στα Β' και Γ' ΚΑΠΗ, 11 π.μ. στην υπηρεσία Αθλητισμού του Δήμου Καλλιθέας.

-- Σήμερα, Σάββατο 31 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης της Κεντρικής Μακεδονίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης», θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης.

-- Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης της Λαϊκής Συσπείρωσης Σωτήρης Ζαριανόπουλος θα κάνει περιοδεία στα συνεργεία της ΕΥΑΘ στις 7 π.μ.

-- Περιοδείες στις Κυκλάδες πραγματοποιεί μέχρι και την Τετάρτη 4/8, η Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια Περιφερειάρχης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Νοτίου Αιγαίου. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Σήμερα, Σάββατο στην Τήνο, περιοδεία και συγκεντρώσεις στα χωριά Καρδιανή, Ιστέρνια και Πύργο. Αύριο, Κυριακή 1 Αυγούστου , περιοδεία - συγκέντρωση στο χωριό Κώμη της Τήνου. Τη Δευτέρα 2 Αυγούστου, στη Σύρο, συναντήσεις το απόγευμα με τοπικούς φορείς και ΜΜΕ. Την Τρίτη 3 Αυγούστου, στη Σύρο, στις 9.30 π.μ. περιοδεία στη ΔΕΗ και στις 12 το μεσημέρι στο Νοσοκομείο. Την Τετάρτη 4 Αυγούστου, στις 10 π.μ, περιοδεία στο ΝΕΩΡΙΟ της Σύρου και στις 12 το μεσημέρι περιοδεία στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

-- Εκδήλωση για την παρουσίαση του υποψήφιου δημάρχου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Μαραθώνα πραγματοποιείται αύριο Κυριακή 1η Αυγούστου 2010 στις 10.30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Μάκρης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ