Σάββατο 31 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΗΠΕΙΡΟΣ- «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ

Ο Βασίλης Ζιώβας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρτας
Ο Βασίλης Ζιώβας, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρτας
Τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου και τους υποψηφίους δημάρχους Ιωαννίνων, Αρτας, Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας με τους συνδυασμούς της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ, παρουσίασαν σε εκδηλώσεις τους οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ.

Ο Κώστας Κωτσαντής οικονομολόγος, μέλος του Γραφείου Περιοχής της Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου.

Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες για τους 4 νομούς της Ηπείρου είναι:

ΟΛΥ ΤΣΟΥΜΑΝΗ, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων. Δικηγόρος, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού για τις δημοκρατικές ελευθερίες και τα λαϊκά δικαιώματα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΙΩΒΑΣ, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρτας. Δημοτικός υπάλληλος, στέλεχος του ΚΚΕ, διατέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ στην προηγούμενη θητεία, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Αρτας

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΒΑΣ, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας. Πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου του Νοσοκομείου και μέλος του ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας. Ενταγμένος από το 1975 στην ΚΝΕ και μετέπειτα στο ΚΚΕ, μέλος της ΝΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ, διατέλεσε πρόεδρος στο Σωματείο Οικοδόμων Ηγουμενίτσας και στο Εργατικό Κέντρο Ηγουμενίτσας

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τις πρωτεύουσες των νομών Ιωαννίνων, Αρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας είναι:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ, υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννιτών. Ηλεκτρολόγος, μέλος του ΚΚΕ, μέλος του ΔΣ Ομοσπονδίας Επαγγελματιών - Βιοτεχνών και Εμπόρων νομού Ιωαννίνων και πρόεδρός της από το 2005-2008, μέλος του ΔΣ της ΓΣΕΒΕ

Ο Γιάννης Νόβας υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας
Ο Γιάννης Νόβας υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας
ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, υποψήφιος δήμαρχος Αρτας. Μέλος του Γραφείου της ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ, πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Αρτας και επικεφαλής της τοπικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΟΒΙΛΗΣ, υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας. Εκπαιδευτικός, στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος του ΝΓ Πρέβεζας, υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος το 2009. Επικεφαλής του συνδυασμού της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας» του Δήμου Λούρου στις εκλογές του 1998, του 2002, του 2006.

ΔΩΡΗΣ ΔΗΜΑΣ, υποψήφιος δήμαρχος Ηγουμενίτσας. Εμπορος. Γραμματέας της ΝΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, ΓΓ της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Βορειοδυτικής Ελλάδας, διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Εμπορικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας.


Η Ολυ Τσουμάνη, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων
Η Ολυ Τσουμάνη, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων

Ο Κώστας Κωτσαντής υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου
Ο Κώστας Κωτσαντής υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου

Ο Γιάννης Παπαθεοδώρου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας
Ο Γιάννης Παπαθεοδώρου, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ