Σάββατο 31 Ιούλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»
Οι υποψήφιοι στους δήμους της Δυτικής Μακεδονίας

Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που στηρίζει το ΚΚΕ στους δήμους των 4 νομών της Δυτικής Μακεδονίας, παρουσιάστηκαν τις προηγούμενες μέρες σε εκδηλώσεις - συνεντεύξεις που διοργάνωσαν οι Νομαρχιακές Επιτροπές του ΚΚΕ σε Κοζάνη, Φλώρινα, Καστοριά και Γρεβενά.

Υποψήφιοι δήμαρχοι στο νομό Κοζάνης

Δήμος Κοζάνης: Γιάννης Μητσιάκος, ελεύθερος επαγγελματίας, νομαρχιακός σύμβουλος. Μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Δήμος Εορδαίας: Βασιλική (Κική) Στεργίου, συνταξιούχος εκπαιδευτικός, πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πτολεμαΐδας. Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Δήμος Βοΐου: Μιχάλης Καραμπατζιάς, ιδιωτικός υπάλληλος, δημοτικός σύμβουλος Σιάτιστας. Μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Δήμος Σερβίων - Βελβεντού: Εφη Τσίγκα, γεωπόνος ελεύθερη επαγγελματίας. Μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Υποψήφιοι δήμαρχοι στο νομό Φλώρινας είναι:

Δήμος Φλώρινας: Βασίλης Καραντζίδης, δικηγόρος, μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας. Στέλεχος του ΚΚΕ.

Δήμος Αμυνταίου: Γιάννης Κέρλοβας, υγειονομικός υπάλληλος (ΚΑΦΚΑ Αμυνταίου). Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Φλώρινας του ΚΚΕ.

Υποψήφιοι δήμαρχοι στο νομό Καστοριάς

Δήμος Καστοριάς: Λεωνίδας Ζέγας, μηχανικός Αυτοκινήτων, γουνεργάτης και σήμερα συνταξιούχος. Επί σειρά ετών στέλεχος του κινήματος ειρήνης, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καστοριάς και συνεχόμενα μέλος του ΔΣ του Συλλόγου.

Δήμος Αργους Ορεστικού: Νίκος Αντωνιάδης, καθηγητής πληροφορικής, στέλεχος του ΠΑΜΕ. Διατέλεσε μέλος του ΔΣ και γραμματέας στην ΕΛΜΕ Καστοριάς, αλλά και στην ΕΛΜΕ Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, όπου διέμεινε για χρόνια και ήταν παράλληλα γραμματέας της Ελληνικής Κοινότητας Ντίσελντορφ. Είναι μέλος της ΝΕ Καστοριάς του ΚΚΕ.

Υποψήφιοι δήμαρχοι στο νομό Γρεβενών

Δήμος Γρεβενών: Παναγιώτα Ντάγκα, δασκάλα, μέλος του ΔΣ του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Γρεβενών, μέλος της Γραμματείας Γρεβενών του ΠΑΜΕ, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Δασκάλων -Νηπιαγωγών Γρεβενών και μέλος της ΝΕ Γρεβενών του ΚΚΕ.

Δήμος Δεσκάτης: Μαρία Τζιόλα, εκπαιδευτικός, πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Δεσκάτης, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δεσκάτης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (2023-10-07 00:00:00.0)
Παρουσιάσεις των Θέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ για το 20ό Συνέδριο (2017-03-19 00:00:00.0)
Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ στη Δυτική Μακεδονία (2014-03-15 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ (2013-07-21 00:00:00.0)
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (2010-10-31 00:00:00.0)
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (2010-10-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ