Τετάρτη 13 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
Μουσική
Ποικίλα ακούσματα
  • «Η ευτυχία είναι αυτό...» δηλώνει ο Μανόλης Φάμελλος, μέσα από την τελευταία του δισκογραφική δουλιά. Και το εκφράζει με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο, με λόγια και ηχοχρώματα, που θέλουν τον ακροατή συνοδοιπόρο. Κομμάτια για «Ενα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι», για μια «Κυριακή στην πόλη», τραγούδια σμιλεμένα με ταλέντο και ευαισθησία...
  • «Τα καλύτερά μας χρόνια είναι τώρα» υποστηρίζει με τον τίτλο του καινούριου δίσκου του ο Αντώνης Βαρδής. Ο συνθέτης συναντάται ερμηνευτικά, σ' ένα τραγούδι, με τον Γ. Πάριο, τον Χ. Βαρθακούρη και τον Γ. Βαρδή, ενώ σε άλλο με τη Γλυκερία. Ανάμεσα στα τραγούδια είναι και «Τα παιδιά της φωτιάς» για τους Ελληνες Ολυμπιονίκες στο Σίδνεϊ.
  • Η Μελίνα Μποτέλλη με τη συνοδεία του κιθαριστή Μιχάλη Σουρβίνου ερμηνεύει «Στων κεριών το φως» τραγούδια, που έχουμε αγαπήσει, ελληνικά και ξένα. Ο λόγος για το CD - ηχογράφημα της μουσικοθεατρικής παράστασης, που έχει ταξιδέψει σε πολλές πόλεις.
  • Τα δώδεκα καλύτερα τραγούδια των «Goin' Through» περιλαμβάνονται στο multimedia CD με τίτλο «Best». «Αναζήτηση», «Γαρύφαλε - Γαρύφαλε», «Εκεί που βρίσκεται το φως» και άλλα χιπ χοπ κομμάτια.
  • Τρία κομμάτια του «εαυτού» τους καταθέτουν οι «Ενδελέχεια» στο multimedia CD single με τίτλο «Καθρέφτης». Είναι τα τραγούδια «Μπαγάσας» του Ν. Ασιμου και «Στην αρχή του τραγουδιού» του Ν. Ξυδάκη, που το συγκρότημα παίζει στις συναυλίες του εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια και το «Θα σ' αντανακλώ» - τραγούδι εμπνευσμένο από το «I 'll be your mirror» του Λου Ριντ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ