Τρίτη 7 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
36ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Στην τελική ευθεία
  • Στις 9, 10 και 11 Σεπτέμβρη οι εκδηλώσεις, στο πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά»
  • Ανακοινώθηκαν οι συζητήσεις που θα γίνουν

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι Οργανώσεις Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ για την ολοκλήρωση των εργασιών στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά, που και φέτος θα φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις του 36ου Φεστιβάλ, στις 9, 10 και 11 Σεπτέμβρη. Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα κορυφωθούν το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη με την κεντρική πολιτική ομιλία από τον Θεοδόση Κωνσταντινίδη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Προηγούμενα θα χαιρετίσει ο Θοδωρής Χιόνης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στη διάρκεια του τριημέρου προγραμματίζονται συναυλίες και αφιερώματα με καταξιωμένους καλλιτέχνες, αλλά και συζητήσεις για την κυρίαρχη πολιτική και τις επιπτώσεις που γεννά στις εργατικές λαϊκές οικογένειες και τα παιδιά τους. Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 9 Σεπτέμβρη, θα διεξαχθεί στο χώρο που θα είναι αφιερωμένος στον πολιτισμό, συζήτηση με θέμα «Τα ναρκωτικά φαινόμενο κοινωνικό και οι αστικές προσπάθειες διαχείρισης του προβλήματος». Εισηγήτρια θα είναι η Ελευθερία Βενέτη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, επικεφαλής της Επιτροπής Κατά των Ναρκωτικών του ΚΣ.

Την Παρασκευή 10 Σεπτέμβρη, στη λαϊκή σκηνή θα διεξαχθεί συζήτηση με θέμα «Οι εξελίξεις στη διεθνή και ελληνική οικονομία. Αλήθειες και ψέματα για την κρίση». Εισηγητές θα είναι η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ