Σάββατο 11 Σεπτέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΑΜΟΣ
«Να σταματήσει το χτύπημα της μητρότητας»

Να ανακληθεί η απόλυση της εγκύου εργαζόμενης που τα «Λιντλ» άφησαν χωρίς δουλειά, ζήτησαν οι εργαζόμενοι χτες, με τη δίωρη στάση εργασίας που κήρυξε για το κατάστημα της αλυσίδας στο νησί η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Σάμου.

Η κινητοποίηση του ταξικού ΕΚ έδωσε απάντηση και στους εκβιασμούς της πολυεθνικής (μέχρι και στέλεχος από την Αθήνα έφτασε στο νησί), φέρνοντας για δουλειά τους εργαζόμενους πολύ πριν ξεκινήσει η βάρδιά τους. Η είσοδος του καταστήματος αποκλείστηκε από εργαζόμενους με σημαίες του ΠΑΜΕ, ενώ τη συμπαράστασή τους εξέφρασαν μαζικά και όσοι έφταναν εκεί για να ψωνίσουν, παίρνοντας για να διαβάσουν τις ανακοινώσεις. Στην κινητοποίηση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Σύλλογος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, η Προοδευτική Κίνηση Γυναικών Σάμου (ΟΓΕ), ο Σύλλογος Γυναικών Μυτιληνιών (ΟΓΕ) και η Γραμματεία Σάμου του ΠΑΜΕ.

Παρόντες στην κινητοποίηση και οι υποψήφιοι για τη θέση του αντιπεριφερειάρχη Σάμου και του δημάρχου Σάμου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Σταμάτης Φιλιππής και Δημήτρης Μαυρατζώτης, αντίστοιχα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ