Σάββατο 2 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΕΒΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 7 Οκτώβρη, στις 9.30 π.μ. στα γραφεία του ΟΑΕΕ (Εγνατία 66), διοργανώνει η Γραμματεία Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ, κλιμακώνοντας τη δράση της για την προστασία των μικρών και αυτοαπασχολούμενων ΕΒΕ που βρίσκονται μπροστά σε τραγικό αδιέξοδο.

Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, «χιλιάδες ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ αντιμετωπίζουν τεράστιο πρόβλημα αδυναμίας πληρωμής των εισφορών τους. Μέσα σε διάστημα 3 χρόνων ο αριθμός των συναδέλφων μας που αδυνατούν να πληρώσουν κανονικά τις εισφορές τους εκτινάχθηκε από 90.000 σε πάνω από 400.000 σύμφωνα, με τα στοιχεία της διοίκησης του ΟΑΕΕ. Είναι γνωστό ότι αυτοί που χρωστάνε στο Ταμείο χάνουν το δικαίωμα στην Υγεία , γι' αυτούς και τις οικογένειές τους».

Καλεί τους μικρούς και αυτοαπασχολούμενους ΕΒΕ, να συμμετέχουν μαζικά στη συγκέντρωση της ΠΑΣΕΒΕ και να απαιτήσουν: πλήρη ιατροφαρμακευτική κάλυψη όλων των αυτοαπασχολούμενων και μικρών επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων που δεν έχουν να πληρώσουν τις εισφορές τους στον Οργανισμό Ασφάλισης Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), για όσο διαρκεί η κρίση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ