Τετάρτη 20 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Το ωράριο κρεοπωλείων και εμπορικών

Σήμερα Τετάρτη, τα κρεοπωλεία θα είναι ανοιχτά από τις 7 έως τις 2.30 και από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ, αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, το Σάββατο από τις 7 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και την Κυριακή από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Τα εμπορικά

Από σήμερα και έως την Παρασκευή 22/12, τα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας θα είναι ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, το Σάββατο 23/12 από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα και την Κυριακή 24/12 από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Τα εμπορικά καταστήματα του Πειραιά, τις προαναφερθείσες μέρες, θα ανοίγουν μία ώρα νωρίτερα από αυτά της Αθήνας, εκτός από τις Κυριακές - παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, που θα ισχύει ακριβώς το ίδιο ωράριο με αυτό της Αθήνας.

Τα σούπερ μάρκετ, από σήμερα έως την Παρασκευή, θα είναι ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, τα Σάββατα από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ τις δύο Κυριακές, παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, θα είναι ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Τα αρτοποιεία

Οι καταναλωτές, την Κυριακή, θα πρέπει να προμηθευτούν ψωμί για τρεις μέρες, αφού την Τρίτη τα αρτοποιεία θα είναι κλειστά, ενώ τη Δευτέρα των Χριστουγέννων θα είναι ανοιχτά μόνο για ψήσιμο φαγητών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ