Πέμπτη 14 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ
Επέδωσε χτες 35 απολύσεις

Την απόλυση σε 35 εργαζόμενους επέδωσε χτες με δικαστικό κλητήρα η διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ). Με διάφορα προσχήματα για το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ με τον οποίο προσλήφθηκαν, τους πετάει στο δρόμο μετά από τρία χρόνια εργασίας, υλοποιώντας τις κυβερνητικές εντολές για μείωση του αριθμού των εργαζομένων και ανοίγοντας το δρόμο για την ιδιωτικοποίηση του Σταδίου.

Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Πειραιά καλεί τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για την κυβερνητική πολιτική αλλά και για το κυβερνητικό σωματείο του χώρου, το οποίο, αντί να σηκώσει τον αγώνα των εργαζομένων για μόνιμη και σταθερή δουλειά όλων των εργαζομένων, δεν έκανε καμία κινητοποίηση. Το μόνο που έκανε ήταν να κλείσει ραντεβού με τη διοίκηση του Σταδίου για αύριο Παρασκευή!

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να συνεχίσουν τη πάλη τους, να γυρίσουν τη πλάτη στο συμβιβασμένο κυβερνητικό, εργοδοτικό συνδικαλισμό και να συσπειρωθούν γύρω από τις γραμμές του ΠΑΜΕ διεκδικώντας μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ