Πέμπτη 21 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
Στημένο σχέδιο συκοφάντησης αγώνων και ασύλου

Αστυνομοκρατία, χτες, στο ίδρυμα, λόγω του «καυγά» ΔΑΠ - ΝΔΦΚ και αυτοαποκαλούμενων «αντιεξουσιαστών», καταγγέλλει η ΤΟ Παντείου της ΚΝΕ

Δεν είναι καινούριο φαινόμενο οι στημένοι «καυγάδες» με άγριο ξύλο και αποτελούν ένα πολύ καλό πάτημα, για να συκοφαντηθούν οι αγώνες των φοιτητών. Χτες, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, οι δυνάμεις της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ και αυτοαποκαλούμενοι «αντιεξουσιαστές» ήταν οι «πρωταγωνιστές» μιας ακόμα τέτοιας «παράστασης». Η Τομεακή Οργάνωση Παντείου της ΚΝΕ, σε ανακοίνωσή της, καταδικάζει «το στημένο σχέδιο συκοφάντησης των αγώνων και του ασύλου» και καλούν «τους φοιτητές να καταδικάσουν και να απομονώσουν όλα αυτά τα στοιχεία που με στημένα επεισόδια στα ιδρύματα προσπαθούν να υπονομεύσουν τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των φοιτητών, δίνοντας πάτημα για τη συκοφάντηση του πανεπιστημιακού ασύλου».

Οπως περιγράφει η Οργάνωση της ΚΝΕ, «στην Πάντειο, χτες η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και αυτοαποκαλούμενοι "αντιεξουσιαστές" επιδόθηκαν σε ένα καλοστημένο σκηνικό ξύλου, τραμπουκισμού για αστείες αιτίες, που τρομοκρατούσε τους φοιτητές που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στη σχολή και είχε ως αποτέλεσμα η Πάντειος να αστυνομοκρατείται όλο το μεσημέρι, σε ώρες μαθημάτων. Αυτό το κακοπαιγμένο έργο ξαναπαρουσιάζεται κάθε φορά που οι φοιτητές οργανώνονται και κινητοποιούνται ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης, κεφαλαίου και των συμμάχων τους. Τους έχουν πάρει όλοι χαμπάρι. Καλούμε όλους τους φοιτητές να τους γυρίσουν την πλάτη! Να παλέψουν μέσα από το ΜΑΣ για οργανωμένο και πολιτικοποιημένο φοιτητικό κίνημα, που θα αντιπαλεύει την πολιτική των μονοπωλίων», τονίζει μεταξύ άλλων η ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ