Πέμπτη 21 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΑΙΔΕΙΑ
Αδιαπραγμάτευτο το δικαίωμα της δωρεάν στέγασης

Δήλωση του Ν. Γόντικα, υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», για το δικαίωμα στη στέγαση και τα προχτεσινά γεγονότα στην Εστία του ΤΕΙ Καλαμάτας

«Το δικαίωμα της δωρεάν στέγασης για τα παιδιά της εργατικής τάξης που σπουδάζουν είναι αδιαπραγμάτευτο» τόνισε, χτες, σε δήλωσή του ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», με αφορμή και τα προχτεσινά γεγονότα στο ΤΕΙ Καλαμάτας. Υπενθυμίζουμε ότι σπουδαστές που συσπειρώνονται στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών έκαναν κινητοποίηση στη Σπουδαστική Εστία, απαιτώντας να δοθούν δωρεάν τα δωμάτια και δέχτηκαν επίθεση από μέλη της ΠΑΣΠ!

«Καταδικάζουμε τις προσπάθειες τρομοκράτησης των σπουδαστών προκειμένου να πληρώσουν το χαράτσι - ενοίκιο», σημείωσε ο Ν. Γόντικας και κατήγγειλε «τη διοίκηση του ΤΕΙ που, με τραμπουκισμούς των δικών της εγκάθετων, στελεχών της ΠΑΣΠ, απαίτησε και απαιτεί στο όνομα "του νόμου" την πληρωμή ενοικίου ακόμα και από σπουδαστές με μηδενικό οικογενειακό εισόδημα και απειλεί με άρση του ασύλου και εισαγγελική παρέμβαση ενάντια στους αγωνιστές του ΜΑΣ και των διαμενόντων στην Εστία». Επίσης, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Απαιτούμε να δοθούν άμεσα και χωρίς να πληρώσουν ούτε μονόλεπτο τα δωμάτια στους δικαιούχους. Προειδοποιούμε να μη διανοηθούν σε εισαγγελική παρέμβαση ή άλλης μορφής ενέργεια καταστολής».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ