Πέμπτη 28 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Κρύβει παγίδες

Με αλλαγές αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα η ΑΕΚ στην Κομοτηνή

Eurokinissi

Με αλλαγές αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα η ΑΕΚ στην Κομοτηνή
Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των «32» στο Κύπελλο. Οι φιλοξενούμενες ομάδες (τουλάχιστον θεωρητικά) αποτελούν, ως συμμετέχουσες στη μεγάλη κατηγορία, τα φαβορί για την εξασφάλιση των τριών εναπομεινάντων εισιτηρίων για τους «16». Βέβαια, συζητάμε για το θεσμό των εκπλήξεων, όπως και στην τρέχουσα διοργάνωση επιβεβαιώθηκε, άρα τίποτε δεν είναι δεδομένο πριν το σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή.

Αλλωστε, και οι τρεις «εκπρόσωποι» της Σούπερ Λίγκας θα έχουν αναγκαστικές ή από επιλογή (τραυματισμοί/ ξεκούραση) αλλαγές στην αρχική τους σύνθεση. Ενώ για τις δύο από αυτές, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, η κούραση από τις συνεχείς αναμετρήσεις (πρωτάθλημα, Γιουρόπα Λιγκ) είναι εμφανής. Από τους «κίτρινους» θα λείψουν σίγουρα οι Γεωργέας, Μανωλάς Σκόκο, Γιάχιτς, ίσως και ο Ντιόπ. Υπάρχουν πάντως και δύο επιστροφές. Λυμπερόπουλος, Πατσατζόγλου προπονήθηκαν και είναι θέμα του Χιμένεθ αν θα τους χρησιμοποιήσει. Από τους «ασπρόμαυρους» θα απουσιάσουν Βιεϊρίνια και Μουσλίμοβιτς.

Για το εναρκτήριο λάκτισμα λοιπόν θα παραταχθούν σήμερα Εορδαϊκός - ΠΑΟΚ (14:00, conn-x), Πανθρακικός - ΑΕΚ (16:00 conn-x), Βέροια - Κέρκυρα (17:00).

Η κλήρωση για τα ζευγάρια της επόμενης φάσης θα γίνει τη Δευτέρα το μεσημέρι. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ, αν υπάρξει νικητής στην κανονική διάρκεια. Αν όχι θα διεξαχθεί επαναληπτικός στην έδρα του (αρχικά) φιλοξενούμενου. Ισοπαλία στην κανονική διάρκεια του δεύτερου αγώνα, σημαίνει παράταση και αν δεν προκύψει νικητής, τότε πέναλτι.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ