Κυριακή 7 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΤΖΕΝΤΑ
Το Ταγκό της Κρίσης...

Από την παρουσίαση του μιούζικαλ στο 36ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»
Από την παρουσίαση του μιούζικαλ στο 36ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»
«Το Ταγκό της Κρίσης» τιτλοφορείται το πολιτικό μιούζικαλ, του Χρήστου Χατζησπύρου (σύνθεση, ενορχήστρωση) και του Φάνη Μαργαρώνη (λιμπρέτο), που θα παρουσιαστεί για μία και μόνο παράσταση, στις 9 Νοέμβρη, στο «Ρυθμός Stage» (Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, 210.9750.060). «Ποιος φταίει για την κρίση;», «Τι είναι η κρίση;», είναι κάποια από τα καίρια ερωτήματα, που απασχολούν την παράσταση.

Ενας θίασος 11 νέων μουσικών, ηθοποιών και video artists, από την Ελλάδα και Αγγλία, συμπράττουν σε μια από τις ελάχιστες - αν όχι μοναδική - καλλιτεχνικές προσεγγίσεις, από τη σκοπιά των λαϊκών συμφερόντων μάλιστα, από τότε που ξέσπασε και στην Ελλάδα η καπιταλιστική κρίση. Η μουσική και τα τραγούδια «συνομιλούν» με τα αποσπάσματα στο βίντεο και το θεατρικό δρώμενο σε μια κατεξοχήν πολιτική παράσταση, με άψογη μουσικοθεατρική σεναριακή δομή. Οι μουσικές φόρμες που χρησιμοποιούνται είναι τζαζ, λαϊκές και παραδοσιακές, εξυπηρετώντας κάθε φορά το περιεχόμενο του αντίστοιχου τραγουδιού. Τη σκηνοθεσία της παράστασης έκανε ο Θανάσης Χουλιαράς. Videos: Αλέξανδρος Παπαθανασίου.

Συμμετέχουν: Βίκυ Αναστασίου, Θανάσης Χουλιαράς, Κώστας Κόγιος, Χρήστος Δαλιάνης, Γιώργος Θεοφάνους, Γιώργος Παύλου, Κώστας Μπέχλος, Μάκης Κρέτσης, Αλέξανδρος Παπαθανασίου, Φάνης Μαργαρώνης, Χρήστος Χατζησπύρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ