Πέμπτη 11 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Νέα παρέμβαση για τα δεδουλευμένα

Νέα παρέμβαση πραγματοποίησαν χτες οι εργαζόμενοι και το Σωματείο στη δημοτική αρχή Πετρούπολης (ΣΥΝ και ΠΑΣΟΚ), απαιτώντας να υλοποιήσει τη δέσμευση που είχε αναλάβει την προηγούμενη βδομάδα ότι θα τους καταβάλει τα δεδουλευμένα.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη βδομάδα 17 εργαζόμενοι μαζί με το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Πετρούπολης είχαν καταλάβει το δημοτικό γκαράζ. Οι εργαζόμενοι αυτοί ήταν προσωρινά διοριστέοι και πριν περίπου ενάμιση μήνα βγήκαν οι οριστικοί πίνακες του ΑΣΕΠ για το διορισμό τους. Στο πλαίσιο των αντεργατικών κυβερνητικών αποφάσεων, θα έπρεπε να απολυθούν για να προσληφθούν σταδιακά από το 2011, κάτι που δεν έγινε με παρέμβαση του Σωματείου.

Η παραπάνω κατάσταση είναι απόρροια της κυβερνητικής πολιτικής, του «Καλλικράτη» που χτυπά τη μόνιμη και σταθερή εργασία, μειώνει παραπέρα την κρατική χρηματοδότηση στους ΟΤΑ, προωθεί τη λειτουργία των ΟΤΑ με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια. Είναι η πολιτική που στηρίζουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και στα τοπικά όργανα διοίκησης.

Μετά τη χτεσινή παρέμβαση, οι εργαζόμενοι βρίσκονται σε αγωνιστική επαγρύπνηση για την καταβολή των δεδουλευμένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ