Πέμπτη 25 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0 - 2
Στην κορυφή με... ένταση

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Παγκρήτιο (2-0) κόντρα στον Εργοτέλη στον εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής που είχε διακοπεί στο ημίχρονο λόγω βροχής και έμεινε μόνος στην κορυφή.

Στο χτεσινό δεύτερο 45λεπτο οι ερυθρόλευκοι με φουλ επίθεση έκλεισε τους Κρητικούς πίσω από την σέντρα όμως δεν μπορούσε να απειλήσει ουσιαστικά. Ολα κρίθηκαν στο 78', ο Πάντελιτς άνοιξε το σκορ και στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Φουστέρ με μακρινό βολέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με ένταση και φωνές για τη διαιτησία του κ. Γιάχου ο Εργοτέλης διαμαρτύρεται για δύο φάσεις. Θεωρούν πως δεν υπάρχει κόρνερ στο ξεκίνημα της φάσης από το οποίο προήλθε το γκολ του Ολυμπιακού. Οπως και ότι δεν υπάρχει οφσάιντ στο 83', όταν ο Μπούντιμιρ φεύγει μόνος στην επίθεση. Μάλιστα πριν τη λήξη του αγώνα ο προπονητής των γηπεδούχων Νίκος Καραγεωργίου αποβλήθηκε από τον διαιτητή γιατί είχε έντονο διαπληκτισμό με τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ετσι τώρα η ομάδα του Πειραιά είναι στη βαθμολογία τρεις πόντους μπροστά από τον ΠΑΟ (27 έναντι 24), ενώ ο Εργοτέλης είναι στην τελευταία θέση με συγκάτοικο τον Πανιώνιο.

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Γιαλούσης, Μπέτο (83' Καρέλης), Σαρρής, Ορφανός, Φραγκουλάκης, Λεάλ (72' Ρομάνο), Μπούντιμιρ.

Ολυμπιακός: Πάρντο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντέστο, Ντουντού, Μοϊσές, Ριέρα, Ρόμενταλ (90+4' Γκαλίτσιος), Μιραλάς (90' Μήτρογλου), Πάντελιτς (87' Φουστέρ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ