Πέμπτη 25 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ που απασχολούν τους εργαζόμενους στην Αστυνομία αναφέρθηκε χτες, κατά τη διάρκεια του 19ου Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της ΕΛΑΣ (ΠΟΑΞΙΑ), ο βουλευτής του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος. Ο βουλευτής υπογράμμισε πως η κυβέρνηση δεν πρόκειται να εξαιρέσει τους αστυνομικούς από την αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθείται σε όλους τους υπόλοιπους κλάδους των εργαζομένων. Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Οθωνας, συνέχισε το... γνωστό τροπάρι, αναφέροντας στο προεδρείο της ΠΟΑΞΙΑ πως είναι ανοιχτός στο δημόσιο διάλογο και τη διαβούλευση για την επίλυση των αιτημάτων τους.

ΤΟ ΠΕΝΤΑΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟαπέρριψε χτες, την αίτηση του Σίμου Σεϊσίδη, για να δικαστεί σε δεύτερο βαθμό, για αδικήματα σε βαθμό πλημμελήματος. Πρωτόδικα, είχε δικαστεί γι' αυτά «ερήμην», 7,5 χρόνια. Για τον Σεϊσίδη παραμένει η πρωτόδικη ποινή του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, για τα αδικήματα της απόπειρας παράνομης βίας, οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία θεωρείται ύποπτος για ληστείες τραπεζών γι' αυτό και ήταν επικηρυγμένος. Να υπενθυμίσουμε, ότι ο Σίμος Σεϊσίδης έχει υποστεί ακρωτηριασμό του δεξιού ποδιού του, μετά το σοβαρό τραυματισμό, από σφαίρα αστυνομικού κατά τη σύλληψή του, στα Πετράλωνα. Ζητούσε να επαναληφθεί η δίκη του. Στο δικαστήριο βρίσκονταν για συμπαράσταση περίπου 70 άτομα.

ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ συνελήφθησαν προχθές το βράδυ στο Περιστέρι καθώς στο σάκο που μετέφεραν, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, υπήρχαν υλικά για την κατασκευή «μολότοφ».

ΠΑΡΑΝΟΜΟ έκρινε το Ε' Τμήμα του ΣτΕ το σχέδιο ΠΔ για την κοστολόγηση των ιατρικών πράξεων, γιατί οι γνωμοδοτήσεις που το συνόδευαν είναι παρελθόντων ετών και όχι επίκαιρες. Για την κοστολόγηση των ιατρικών πράξεων, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, θα πρέπει να προηγηθεί η γνωμοδότηση του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας. Ωστόσο, η διοίκηση απέστειλε στο ΣτΕ γνωμοδοτήσεις παρελθόντων ετών (από 5 μέχρι 19 χρόνια!).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ