Πέμπτη 25 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κοινή δράση υπονόμευσης των αγώνων

Το έργο υπονόμευσης των αγωνιστικών διαθέσεων των εργαζομένων ανέλαβε από την πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΑ (με πρωτοστάτη την ΠΑΣΚΕ) η πλειοψηφία της άλλης Ομοσπονδίας του κλάδου της ΠΟΠ ΟΤΑ (όπου πρωτοστατεί η ΔΑΚΕ).

Η συγκεκριμένη πλειοψηφία αποφάσισε χωρίς καμιά ενημέρωση και προετοιμασία να κηρύξει 24ωρη απεργία για σήμερα. Ο,τι δηλαδή έκανε τις προηγούμενες μέρες και η πλειοψηφία της ΠΟΕ ΟΤΑ. Επίσης, με τον ίδιο γενικόλογο τρόπο είναι διατυπωμένα τα αιτήματα που προβάλλουν για Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, τους συμβασιούχους και άλλα, χωρίς να διασφαλίζουν τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και χωρίς να έχουν προοπτική την πέρα για πέρα αναγκαία ανάπτυξη κοινής δράσης όχι μόνο με τους άλλους κλάδους, ούτε καν με τους εργαζόμενους του ίδιου του κλάδου. Γι' αυτό και δε φρόντισαν να κάνουν κοινές απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η μόνη κοινή δράση που έχουν αναλάβει οι δύο πλειοψηφίες είναι να ξεπουλάνε τα συμφέροντα και τις ανάγκες των εργαζομένων, διευκολύνοντας το πέρασμα των αντεργατικών - αντιλαϊκών πολιτικών στην Τοπική Διοίκηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ