Παρασκευή 26 Νοέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συλλαλητήριο συμπαράστασης από το ΠΑΜΕ

Συλλαλητήριο συμπαράστασης στην απεργία των ναυτεργατών, αλλά και στον αγώνα των εργατών της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, διοργανώνει σήμερα στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία του Ηλεκτρικού Σταθμού η Γραμματεία Πειραιά του ΠΑΜΕ.

Η συμπαράσταση είναι αναγκαία «στους απεργούς ναυτεργάτες που παλεύουν για συγκροτημένα εργασιακά, μισθολογικά, ασφαλιστικά δικαιώματα, στους εργαζόμενους της Ζώνης που παλεύουν για μέτρα στήριξης των ανέργων, για ανάπτυξη, υποδομές, παραγωγική ανασυγκρότηση της Ζώνης, για το δικαίωμα στη δουλειά, τη ζωή και το μέλλον». Καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους μικρούς ΕΒΕ, τους νέους, τις γυναίκες, τους φτωχούς αγρότες, «που νιώθουν στο πετσί τους καθημερινά τις συνέπειες της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής», «να συσπειρωθούν με το ΠΑΜΕ και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, καλύτερη οργάνωση να υπερασπιστούμε τα δίκια μας, με προοπτική τη ρήξη και ανατροπή της βάρβαρης αυτής αντιλαϊκής πολιτικής».

Τη συμπαράστασή τους στους ναυτεργάτες εκφράζουν η διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατικού Κέντρου και η Γραμματεία ΠΑΣΕΒΕ του Πειραιά. Ψήφισμα αλληλεγγύης στον αγώνα των ναυτεργατών εξέδωσε και η Ενωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Πειραιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ