Πέμπτη 2 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κυβέρνηση των εφοπλιστών...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ απίστευτοι τύποι οι κυβερνώντες, και όταν τα πράγματα «χοντραίνουν» δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο...

Οχι μόνο κάνουν επιστράτευση των ναυτεργατών (πράγμα μάλλον αναμενόμενο για μια κυβέρνηση που απροκάλυπτα υπερασπίζει τα συμφέροντα των εφοπλιστών) αλλά έχουν το θράσος να μιλάνε για «κοινωνική ανευθυνότητα» των ναυτεργατών!

Αυτοί που ως... «κοινωνικά υπεύθυνοι» θεσμοθετούν ασυλία κάθε είδους για τους εφοπλιστές. Τους επιτρέπουν να έχουν οτιδήποτε πληρώματα θέλουν με οποιουσδήποτε όρους και να κυκλοφορούν στις θάλασσες ό,τι πλοία θέλουν.

Λες και το ναυάγιο του ΣΑΜΙΝΑ έγινε ...σε άλλη χώρα και όχι στην Ελλάδα. Λες και μας λείπουν τα «σαπάκια», τα ναυάγια και οι πετρελαιοκηλίδες.

Οι «κοινωνικά υπεύθυνοι», που κόπτονται για το αν θα έχουν συγκοινωνία τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου, όταν έχουν φροντίσει να περικοπούν δρομολόγια και πάμπολλα νησιά να αποκλείονται ολόκληρο το χειμώνα και μάλιστα ...με το νόμο.

Εκτός πια αν το άγχος τους είναι για τα προϊόντα των αγροτών, που έχουν φροντίσει με τη φορολογία, την πτώση των τιμών και την Κοινή Αγροτική Πολιτική να εξαφανίσουν με ταχύτατους ρυθμούς.

Οσο για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού τι να συζητάμε; Διαπιστώσαμε το καλοκαίρι πώς την εννοούν όταν φρόντισαν η μετακίνηση μιας οικογένειας να κοστίζει 800 ευρώ.

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ έχουν αποφασίσει να μας τρελάνουν εντελώς η υπουργός Εργασίας άνοιξε πριν δύο μέρες τις εργασίες ημερίδας με τίτλο... «Μαζί ενάντια στη Φτώχεια»!

Την οποία κατά τη γνώμη τους οξύνει κάποια άλλη κυβέρνηση, σε κάποια άλλη χώρα; `Η μήπως η δική τους;

Αν συνεχίσουμε έτσι δε θα ξέρουμε πια τι είναι πιο ενοχλητικό: Τα μέτρα που παίρνουν ή η κοροϊδία που ακολουθεί; Πραγματικά δύσκολο δίλημμα εδώ που έχουμε φτάσει...


Γρηγοριάδης Κώστας


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ