Παρασκευή 3 Δεκέμβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΝΑΣ 65ΧΡΟΝΟΣ μπήκε χθες το πρωί στα γραφεία του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελμάτων, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Τσίλερ και λούστηκε με βενζίνη, ενώ μετά πλησίασε μία υπάλληλο, την περιέλουσε κι αυτή και απειλούσε να της βάλει φωτιά γιατί θεωρούσε πως καθυστερούσε η έκδοση της σύνταξής του. Ο 65χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 17 άτομα και 160 προσήχθησαν και εξετάζονται για συμμετοχή σε κύκλωμα εμπορίας γυναικών, κυρίως από τη Ρωσία, τις οποίες οι δράστες προωθούσαν σε κέντρα διασκέδασης ή εξέδιδαν μέσω γραφείων. Η επιχείρηση του τμήματος εμπορίας ανθρώπων της δίωξης οργανωμένου εγκλήματος, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στη Λαμία, στο Βόλο, στη Λάρισα, στη Θεσσαλονίκη, στη Φλώρινα και άλλα σημεία της χώρας, ενώ σε συνεργασία με τις αντίστοιχες αρχές διεξάγεται έρευνα στη Ρωσία.

ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ από το Συμβούλιο της Επικρατείας η απόφαση του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος με την οποία τον περασμένο Ιούλη είχε τεθεί σε αργία ο δήμαρχος Ζαχάρως Π. Χρονόπουλος.

ΕΚΡΗΞΗ βόμβας σημειώθηκε αργά χθες βράδυ σε κατάστημα στη Λ. Ποσειδώνος στον Αλιμο. Το κατάστημα ήταν εκτός λειτουργίας και από την έκρηξη που έγινε, προκλήθηκαν υλικές ζημιές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ