Τρίτη 1 Φλεβάρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Κάλεσμα για συγκρότηση Λαϊκής Επιτροπής

Λαϊκή συνέλευση τη Δευτέρα 7 Φλεβάρη

Ανοιχτό κάλεσμα απευθύνουν ΠΑΜΕ, ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΟΓΕ και ΜΑΣ στους εργαζόμενους, αυτοπασχολούμενους, άνεργους, συνταξιούχους, γυναίκες και νέους της Καλλιθέας να συμμετάσχουν σε λαϊκή συνέλευση που διοργανώνεται τη Δευτέρα 7 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ. στο δημοτικό κινηματογράφο «ΚΑΛΥΨΩ», προκειμένου να συζητήσουν την οργάνωση της πάλης τους και να προχωρήσουν σε «Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα» στην περιοχή.

Ειδικότερα το κάλεσμα απευθύνουν: Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ, παράρτημα Καλλιθέας Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, Σωματείο Συνταξιούχων Καλλιθέας και γύρω δήμων, παράρτημα Καλλιθέας του Συνδικάτου Ιματισμού - Δέρματος, Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, Σωματειακή Επιτροπή Εμποροϋπαλλήλων, Σωματειακή Επιτροπή TELEPERFORMANCE, Σωματειακή Επιτροπή Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Συντονιστική Επιτροπή Αναπήρων, Επιτροπή ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, Επιτροπή ΠΑΣΕΒΕ Καλλιθέας, Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών, Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας - ΟΓΕ.

«Είναι αναγκαίο, επισημαίνουν μεταξύ άλλων στο κάλεσμα, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα και τα λαϊκά στρώματα να βάλουν τη δική τους σφραγίδα στις εξελίξεις. Να απαντήσουν στην πολιτική, που κλιμακώνεται και χτυπάει με σφοδρότητα την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα, με απεργιακή κινητοποίηση και με κλιμάκωση του αγώνα τους. Μπροστά στην αντιλαϊκή λαίλαπα κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να είναι μόνος του. Η δύναμη της συμμαχίας εργατών - αυτοαπασχολούμενων - φτωχών - αγροτών - γυναικών - νεολαίας μπορεί και πρέπει να ορθώσει εμπόδια και να τσακίσει όλους αυτούς που καταδικάζουν το λαό στη φτώχεια και τη μοιρολατρία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ