Παρασκευή 4 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Κηδεύτηκαν χτες οι δύο αστυνομικοί

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών του μακελειού με θύματα δύο αστυνομικούς στην περιοχή του Ρέντη. Οπως έγινε γνωστό, τα όπλα που βρέθηκαν στο όχημα που εγκατέλειψαν δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με διαρροές της Αστυνομίας, υπήρχε και δεύτερο «Καλάσνικοφ» το οποίο πήραν μαζί τους οι δράστες. Οι δράστες δεν πυροβόλησαν με το όπλο αυτό στη συμπλοκή.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές έρευνες, οι δράστες ήταν τέσσερις και όχι τρεις, όπως ανέφεραν οι αρχικές πληροφορίες και αυτό προκύπτει από τις καταθέσεις μαρτύρων της ένοπλης ληστείας που είχαν διαπράξει νωρίτερα σε περίπτερο στο Μενίδι. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, τη ληστεία διέπραξαν τρία άτομα με δύο «Καλάσνικοφ» και ένα πιστόλι, ενώ ο τέταρτος συνεργός τους οδηγούσε το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Χτες, κηδεύτηκε ο 23χρονος ειδικός φρουρός Γιάννης Ευαγγελινέλης στο Νεκροταφείο Περιστερίου και ο 22χρονος ειδικός φρουρός Γιώργος Σκυλλογιάννης στα Τρίκαλα. Μεσίστιες κυμάτιζαν οι σημαίες στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, καθώς και σε όλες τις υπηρεσίες του υπουργείου, την ΕΛ.ΑΣ. και το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ